Доброго вечора, підкажіть хто стикався, питання по кодтерпіні, але трохи з передісторією. В мене ніколи не було класичної жорсткої опіоїдної залежності, був малий коли ходив трамадол, да і впринципі не цікавився, від трави мене параноїть, спіди - швидко втрачаю контроль. В один прекрасний день сослуживець десь у волонтерів отримав оксиконтин, а я перед тим дивився серіал «ломка» звідти і дізнався шо це таке, сумарно зʼїв його 3-4 блістера з перервами і це найприємніше що я відчував в житті. А потім, я випадково дізнався про налбуфін…. і затримався на ньому на 3 роки, дуже змінилась особистість, постійна брехня, постійно недостатньо грошей і живеш від покупки до покупки. І даже зараз коли його не можу дістати там де я є, шукаю саме його, бо це якась ігломанія почалась швидше, хоча спокійно можу в аптеці купити коду, в необмеженій кількості. Порадьте, чи варіант збитись з налба кодою? Просто щоб збитись з цієї ігломаніі саме, чи є великий шанс в ще більше торбу себе загнати? Лірика не моє зовсім, гідащепам я не відчуваю, а ксанакс і діазепам ніде взяти. Одним словом буде цікаво почути історії братів по нещастю