Куда заказывал? В Украину? Палевно
|
Тема: Кратом (Прочитано 1299178 раз)

Оффлайн
Оффлайн

Оффлайня білий взагалі не зрозумів, може сорт не той чи партія погана. єдине що можу відмітити що він дуже гіркий у порівнянні з зеленим чи червоним .Почитал форум…. Кратом лучше использовать как енергетик или седативное?
зеленый и белый стимят, красный седативит

ОффлайнНет,по Евросоюзу когда работал там.

Оффлайн

Онлайн
Оффлайн

Онлайн

Оффлайн

Онлайн

ОффлайнКратом вже навчились обробляти фентанілом, копійчаний фентаніл китайці скоро навчаться в сраку засипати🤣 Любий кратом стане прущий, поки якийсь хімік не борщане і не начнеться гомін що нас травлять🤣 Поки не можу розказати звідки інформація, але вона точна, ну якщо Ви довіряєте криміналістичним лабораторіям!Что то плохо в такое верится, звучит как чья то фантазия. Хоть и отрицать полностью такой вариант не могу. Нужны экспресс тесты на фентанил. Беглый поиск по гуглу не помог в их поиске. Может кто даст ссылку где их взять. Проведу тест

Оффлайн

Оффлайн

ОффлайнКратом вже навчились обробляти фентанілом, копійчаний фентаніл китайці скоро навчаться в сраку засипати🤣 Любий кратом стане прущий, поки якийсь хімік не борщане і не начнеться гомін що нас травлять🤣 Поки не можу розказати звідки інформація, але вона точна, ну якщо Ви довіряєте криміналістичним лабораторіям!

ОффлайнНу а все может быть,а семки маковые чем обрызгивали?Абрізгівалі мочой наевшихся мака коров.
Не офтопимЩе оцей допис і все!
можна? 

Оффлайн

Оффлайн

Оффлайн

Оффлайн