информационный проект снижения вреда

Автор Тема: Налбуфин  (Прочитано 764446 раз)

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн
  • Сказали спасибо: 15022
  • Не бывает безвыходных ситуаций.
Налбуфин
Ответ #4260 - 30 Дек 2025, 18:31:10

Все же в курсе, что налб можно выпаривать, как калиспсол, чертить дороги и по соплу пускать?)

Ад и рай устроены одинаково. Разница — внутри нас...

Блистер

Налбуфин
Ответ #4261 - 30 Дек 2025, 20:58:55

Звучит как миф какой-то) знаю что так с кетамином можно, а налб ну блин.. не такой он волшебный

Несчастные, чьи смутные умы
уводят прочь попятными путями.
Вам невдомек, что только черви мы,
В которых тлеет мотылёк нетленный,
На Божий свет взлетающий из тьмы.

Сказали спасибо: Dender

Solntse

Налбуфин
Ответ #4262 - 31 Дек 2025, 10:55:18

особенно первые разы
Ох, уж эти первые разы..
Скучаю я по своим первым разам.. Навернуть кубыху хорошего винта, в централку с ветерком в 14 лет , это конечно же жуткий треш, но таких эмоций у меня больше за всю мою наркоманскую жизнь не было, даже близко похожих. Тогда на приходе я уже смирился с тем, что не смогу более без этого..
Слава Богу, что меня это так не впечатлило

Налб внутримышечно эффективней, чём вв

В момент смерти поможет только молитва

Ormor

Налбуфин
Ответ #4263 - 01 Янв 2026, 18:55:10

Проблема Налбу в доступності, зараз звісно вона менша, але вона є. Умовно не кожен готовий пробивати стаф за який можна присісти. Ну і всі хто злазив повністю з Налбу, або мав велику перерву мають ту саму думку «а в чом прикол, от не можу поняти шо він дає». Типу досвід з оксі я памʼятаю відчуття, ксанакс - памʼятаю. Це якщо про аптечне говорити..а от Налб пре по своєму лише якщо на системі, і це більше похоже не на кайф сам по собі через стимуляцію правильних рецепторів, просто без нього стає хуйово, і коли знов колиш і пропадає оцей стан поганого самопочуття то здається ніби «пре», веселіший стаєш і тд, і це буквально на хв один 10-20, дальше седативить.

Ormor

Налбуфин
Ответ #4264 - 01 Янв 2026, 18:59:28

Але якщо попадаєш в історію 5+ ампул в день то історія з «прет» зникає повністю, і навпаки більшість часу апатичний, ніхуя в жизні не треба. А в історію 5+ ампул в день попадають всі, типу неминуче зовсім бо хочеш відчути хоч шось. Тоді і міксувати його починаєш, тоді і ритуали створюєш. Я вот найбільше люблю Налб після спортзалу, коли й так дофамін і втома приємна мʼязова, і додатково кубик. Або кубик з деміком і супер розслаблення, причому зберігаєш чисту голову і ніхто ніколи в житті не скаже що ти щось вживаєш.

Сказали спасибо: denaturat2, Dender

Ormor

Налбуфин
Ответ #4265 - 01 Янв 2026, 19:01:40

Ну і ігломанія не мало важно. Якби придумали налбуфін в таблетках , впевнений більшість всерівно би брала ампули. Можливо тому я не хочу коду, хотя вона є доступна, і розумію що якщо перекумаритсь з Налбу то з коли більше толку буде. Ну, короче, така історія

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн
  • Сказали спасибо: 15022
  • Не бывает безвыходных ситуаций.
Налбуфин
Ответ #4266 - 01 Янв 2026, 20:02:28

Посты подряд не пишем..,.

Ад и рай устроены одинаково. Разница — внутри нас...

Сказали спасибо: Opiyshnik, Ormor

Ormor

Налбуфин
Ответ #4267 - 01 Янв 2026, 20:13:18

Перепрошую, не часто тут, буду знати

айБолит

Налбуфин
Ответ #4268 - 01 Янв 2026, 23:15:34

каким образом его випариааю

Opiyshnik

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сказали спасибо: 2930
  • Счастье: когда забываешь себя в каком либо бесцель
Налбуфин
Ответ #4269 - 02 Янв 2026, 07:15:44

каким образом его випариааю
Его нужно выпаривать строго при полнолунии и ещё очень важно, чтобы у соседки были месячные, тогда он убивает похлеще фенты!

Жизнь — это усталость, растущая с каждым шагом.

айБолит

Налбуфин
Ответ #4270 - 02 Янв 2026, 10:07:17

ахахаххаха

Salys

Налбуфин
Ответ #4271 - 02 Янв 2026, 16:23:51

а чем трамал лучше? просто у меня тежолое ранение и налбуфін обезбалівает, а вот трамал не пробывал
єдине запам'ятай, налбуфін ніколи не приймай разом одночасно з іншими будь якими опіатами! він антагоніст опіатних рецепторів, тоді як інші опіати агоністи опіатних рецепторів, буде надзвичайно погано, якщо так зробити, можливо померти! тому хоча б добу зробити перерву після налбуфіна, або іншого опіату перед налбуфіном! запам'ятай

Сказали спасибо: Junkie-A-Dandy

bear-and-bear2

Налбуфин
Ответ #4272 - 06 Янв 2026, 17:25:19

От і мій час прийшов кумаритись з налбуфіна))
Дев'ять місяців кожного дня пускав в себе по 10 ампул
Сьогодні другий день кумарів

Opiyshnik

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сказали спасибо: 2930
  • Счастье: когда забываешь себя в каком либо бесцель
Налбуфин
Ответ #4273 - 07 Янв 2026, 05:47:28

По 10ампул в сутки? Тебе будет просто, прекрасТно!)

Жизнь — это усталость, растущая с каждым шагом.

Blink182

Налбуфин
Ответ #4274 - 07 Янв 2026, 06:04:50

Може нежить бути, але ти тримайся!

Люди поділяються на тих,хто живе за совістю, і тих,хто живе за інтересами.Між ними прірва.Вони ніколи не зрозуміють один одного.

Сказали спасибо: I C E

bear-and-bear2

Налбуфин
Ответ #4275 - 07 Янв 2026, 10:00:49

Я б не сказав що прям дуже погано мені
Від кодеїна було набагато гірше але і зараз тільки третій день відміни почався що далі я не знаю

айБолит

Налбуфин
Ответ #4276 - 07 Янв 2026, 14:30:51

Гидазепам вроде як купирует отмену

Junkie-A-Dandy

Налбуфин
Ответ #4277 - 07 Янв 2026, 15:12:10

Я б не сказав що прям дуже погано мені
Від кодеїна було набагато гірше але і зараз тільки третій день відміни почався що далі я не знаю
Хуже уже вряд-ли будет, 3 Тий день у налба пик, ещё три дня и физика пойдет на спад.... Налбуфиновпя Торба самая лёгкая и самая быстрая по физухе а вот то что в голове тут у каждого индивидуально

bear-and-bear2

Налбуфин
Ответ #4278 - 07 Янв 2026, 17:05:57

Я їм габани 150  з ранку і перед сном плюс левана 3 рази в день по одній штуці і сьогодні як на диво кумарів не відчуваю тільки пчихаю і ходжу як п'яний

Junkie-A-Dandy

Налбуфин
Ответ #4279 - 07 Янв 2026, 18:27:32

Я їм габани 150  з ранку і перед сном плюс левана 3 рази в день по одній штуці і сьогодні як на диво кумарів не відчуваю тільки пчихаю і ходжу як п'яний
На таком костыле и кратом не нужен, попробуй через несколько дней отменить прегу, правда, Кумар от налба проходит быстрее простуды