Доброго вечора! Я тут новенький,но по віку за 50.
Для просмотра спойлеров необходима /index.php?action=register .
|
Тема: Амфетамин (Прочитано 594949 раз)

Оффлайн

ОффлайнДоброго вечора! Я тут новенький,но по віку за 50.Ну це точно не чистий амф на мою думку, щось підсунули Вам дідька лисого. Може це була якась хімія із мотлоху, бо нормальний амф так не клацне, Ви ж просто заробите інсульт!!! Навіть не хочу думати, що воно там було по факту - може катинон якийсь, або інші допінги... Наступного разу краще лишайтеся від такої хімії подалі і вiзьмiть тест-смужку, шоб бодай знати, що це за гівно. А чому саме в/в а не iнтраназально чи преорально? Це ж не герич))) А взагалі краще пошукайте чистих ділерів чи зовсiм поміняйте тему, бо здоров’я дорожче за все неа свiтi. Дружбанові скажiть обережніше з такими справами, а Вам - не ризикуйте задарма. Коротше кажучи, бережiть себе, тут не жарти, бажаю, щоб Ви ще довго качали енергію без факапів. А якщо зовсiм серьйозно - кидайте наркоту взагалi 🤣 Кращої поради не скажеш 😄👌
Хочу поділитися своєю історією...
...

Оффлайн
Оффлайн

ОффлайнДоброго вечора! Я тут новенький,но по віку за 50.Для просмотра спойлеров необходима регистрация.
Тим паче запах там мав би бути присутній.Я завжди як брав амф то він смердів хімією якоюсь

Оффлайн
Оффлайн

Онлайн

Оффлайнпрегабалин и выпей одну 150

Оффлайн

Онлайн

ОффлайнОтдельно добавлю но-шпу+

Оффлайн

Оффлайн
ОффлайнНе совсем понял "от этого же заявленного"

Оффлайн
Оффлайн

Онлайнесли был психоз от мдма год назад, можно амф ебашить щас? весь этот год чистым был, щас состояние стабильное, но стремает все равно что может повторитьсяА в чем проявлялся «психоз» от МДМА? Диагноз сам или врач поставил? После каких доз МДМА это случилось?

Оффлайнесли был психоз от мдма год назад, можно амф ебашить щас? весь этот год чистым был, щас состояние стабильное, но стремает все равно что может повторитьсяА в чем проявлялся «психоз» от МДМА? Диагноз сам или врач поставил? После каких доз МДМА это случилось?