Молитвою.
Щира молитва це дуже рушійна сила!
Є ще варіанти, але то від лукавого.
Є ще варіанти, але то від лукавого.
|
Тема: Близкий человек - наркоман. Можно ли,нужно ли и как ему помочь (Прочитано 619678 раз)

Оффлайн

ОффлайнМолитвою.

ОффлайнА я в підвалах босяцьких ночував часто. Вони були як бункери. Коври, плитки, тєлєк відак і мажик. Всьо як у білих людей. Наркота само собою. Солома, трава, релаха, діма. Часто з кєнтами ночували там...а коли валив з дому то сам...
З 13 років пішов по лезу бритви. Бандугрупування, кримінал, наркота... коротше одне зло. Закінчилось трьома з половиною усілка. Ну і тд.![]()

Оффлайн
Оффлайн

Оффлайн

ОффлайнЯ не спец по спидам, но говорят да, там очень долгое восстановление именно головы. Но знаю людей лично, которые после пару лет скоростей, солей выходили в трезвость и живут, да не с первого раза, но всё же. Но через центры с грамотным подходом. Скажу другое - Лирика! Аккуратней с ней. Там очень сильно она мозги паяет и может у него это все из-за лирики. Я когда пару лет сидел на лирике - так тоже сам себе диагнозы ставил, если где-то что заболело или кольнуло. А на самом деле это были лишь загоны от нее. Мой совет бросать лирику и в трезвость, не надеятся на чудо таблетку, которую выпьешь, и жизнь наладилась, искать мотивацию и топить! Ну если хочет жить!Я спец по спидам, бросить не проблема. Проблемы начинаются как бросил, зубы, другие органы, вес, социальная жизнь. 10 лет как бросил. Ток через время невыносимо скучно стало, залез на кратом..

Оффлайн
Оффлайн

Оффлайн

Оффлайн

ОффлайнЧудово розумію, чого ви так кажете. Але в мене вже був великий досвід абʼюзивних стосунків, і я добре знаю, які сигнали мають насторожувати. Тут зовсім про інше. Він підтримує, дбає, заробляє гроші й не жлобиться їх витрачати на мене та на мою дитину. До малої теж ставиться дуже добре, а вона до нього тягнеться. Вдома не зривається, не поводиться як абʼюзер. Буває, може щось грубувате сказати, коли не в настрої після важкого робочого дня, але це досить рідко і ми завжди це обговорюємо. Знайомі дуже добре понад 15 років, а разом пів року. Досить добре знаю його колишніх і від них ніколи не чула нічого тривожного. Тобто, це не історія про спасітєльніцу та наркомана на обслуговуванні.При чем здесь метаболизм?шо вы тамм курите,да живи а не деградировать будет, другое попробует,все ясно или живи с будущим деградированным,если не ,или,мужиков в округе нет?
Але я розумію і усвідомлюю, що в нього чималий досвід вживання, хоч і відносно контрольованого, і розумію що амфетамін дуже крепко вклинився в його організм та метаболізм. Та й загалом він схильний до залежностей, тому мені важливо, щоб він не замінив одну залежність на іншу, як це часто буває і як я це бачила серед своїх друзів та знайомих, навпаки — щоб я могла його підтримати в тому, щоб не зірватися. Або щоб якщо вживав, то хоча б по празникам і міг потягти з цього стану прикола. Тим більше, що він і сам мені дуже багато дає, і я щиро хочу відповідати йому тим же.

Оффлайн

ОффлайнЭто инновационные исследования самого пидрулинового масика, теперь мы тоже знаем что принимать что б метаболизм работалТа пусть живут пока он и ее не присадит,а так мне думается и будет,мы ж не с опеки

ОффлайнЕсли сильно захотеть, то всё у вас получится. Главная проблема сейчас я так понял это Лирика. Разберитесь в этой теме, это не чудо таблетка. Ненужно в таблетках искать опору, человеческий организм обладает всем, что бы восстановиться. Дисциплина и Бог вам в помощь!Пидрулинщик мацанки? Шалун перелогинься

Оффлайн

ОффлайнЧудово розумію, чого ви так кажете. Але в мене вже був великий досвід абʼюзивних стосунків, і я добре знаю, які сигнали мають насторожувати. Тут зовсім про інше. Він підтримує, дбає, заробляє гроші й не жлобиться їх витрачати на мене та на мою дитину. До малої теж ставиться дуже добре, а вона до нього тягнеться. Вдома не зривається, не поводиться як абʼюзер. Буває, може щось грубувате сказати, коли не в настрої після важкого робочого дня, але це досить рідко і ми завжди це обговорюємо. Знайомі дуже добре понад 15 років, а разом пів року. Досить добре знаю його колишніх і від них ніколи не чула нічого тривожного. Тобто, це не історія про спасітєльніцу та наркомана на обслуговуванні.У тебя 2 варианта:
Але я розумію і усвідомлюю, що в нього чималий досвід вживання, хоч і відносно контрольованого, і розумію що амфетамін дуже крепко вклинився в його організм та метаболізм. Та й загалом він схильний до залежностей, тому мені важливо, щоб він не замінив одну залежність на іншу, як це часто буває і як я це бачила серед своїх друзів та знайомих, навпаки — щоб я могла його підтримати в тому, щоб не зірватися. Або щоб якщо вживав, то хоча б по празникам і міг потягти з цього стану прикола. Тим більше, що він і сам мені дуже багато дає, і я щиро хочу відповідати йому тим же.

ОффлайнПривіт усім. Хочу попросити порад та, можливо, досвіду тих, хто стикався з подібним.О госпади, вспомнилось:
Кілька місяців тому він знову припинив вживання, і наразі йому дуже тяжко. Я знайшла для нього програму для рдужників і залежних від спідів, де видають метилфенідат. І він реально допомагав, вирівнював стан, давав відчуття стабільності, давав мотивацію і сили. Але довелося відмовитися через сильний головний біль, підозру на підвищення внутрішньочерепного тиску і ризик глаукоми (лікарі заборонили продовжувати).

ОффлайнМій партнер зараз проходить складний період. Він багато років (близько 10) вживав/вживає (не знаю навіть в якому часі використати це дієслово) амфетамін — але не для того щоб повисіти, як для того, щоб працювати на максимум і витримувати навантаження, бо на той час вйобувати за всіх було для нього необхідністю.А где он работал так тяжело за всех всех всех аж