вони знають конкретну ячейку і сидять навпроти в авто з тонованим склом. Можуть обрати найбільшу ячейку, щоб краще було видно і чекають коли ви натисните саме відченити щоб все було вже в руках! Тут вище хлопець писав схему як краще забрати, прийти по кілька разів, подивитись, непомітно сфоткати обстановку і лише тоді приймати рішення. Зараз для них це найкращий показник.....((((( В моїй ситуації на жаль я була їм дуже потрібна ще в іншій справі....банально була в контактах у людей, які були в розшуку....дуже важлива для них справа була. Тому можливо я і була " обрана ". Можуть пропонувати " бартер " просто співпрацю одне на інше - всі дорослі люди розуміють про що я..... Я звісно відмовилась....бажання щоб мені потім спалили авто якось немає. Та й я не граю по таким правилам....я нормальна людина, а не торпеда....
Можна просто зробити відмову або просто не забрати, посилка долежить свій термін і автоматично повернеться відправнику. Зазвичай їм потрібні швидкі справи...щоб вже все було в руках. Я перед цим кілька разів просто проходи повз Поштомат по своїм справам, в Аптеку, Магазин....ніхто мене не чіпав....
МЕНІ ПРОСТО ШКОДА ЛЮДЕЙ СУКА НІ ЗА ЩО МОЖУТЬ ЗЛАМАТИ ЖИТТЯ НОРМАЛЬНИМ ЛЮДЯМ......
Можна просто зробити відмову або просто не забрати, посилка долежить свій термін і автоматично повернеться відправнику. Зазвичай їм потрібні швидкі справи...щоб вже все було в руках. Я перед цим кілька разів просто проходи повз Поштомат по своїм справам, в Аптеку, Магазин....ніхто мене не чіпав....
МЕНІ ПРОСТО ШКОДА ЛЮДЕЙ СУКА НІ ЗА ЩО МОЖУТЬ ЗЛАМАТИ ЖИТТЯ НОРМАЛЬНИМ ЛЮДЯМ......