Мухомор лучше пропей
Мухомор лучше пропей
|
Тема: Кратом (Прочитано 1246385 раз)

Оффлайн
ОффлайнЗаказал Ежовик гребенчатый в капсулах, попробую может он будет ровнять.Ежевика не пробовала, первый месяц после отмены кратома на микродозинге шляпок мухоморов держалась. Вроде с ними полегче было. Единственное первые пару раз нагрубила с ними, 2 гр.приняла, минут через 20 проблевалась (извиняюсь), на следующий день - тоже самое. Потом утром и вечером в пределах 1 грамма начала жевать, норм, и даже вкусненько. Сон был лучше, определенно, спокойствие накатывало и сны яркие. Месяц назад закончились, больше брать не стала. Хотелось бы ещё кордицепс попробовать. Он вроде энергии добавляет, но как вспомню сериал The Last of Us, желание пропадает)

Оффлайн

Оффлайн
Оффлайн

Оффлайн
Оффлайн
Оффлайн

ОффлайнЯ Вам скажу, що для себе я вже це вирішила і всім повідомила про це! Дозавершую свої справи в Україні ( ще кілька місяців ), а у мене тут і бізнес був майже готовий і ФОП з якої податки постійно платились і нахуй з цього Конлагеря......слів немає....я Вам скажу, що колись в свій час пожила два роки у Швеції і найбільшою моєю помилкою було повернутись сюди....все хватить... а якби людина з ПТСР або як у мене з Тривожно-Депресивним розладом діагностованим і стаціонарно лікованим з 2016 року ( задового до того як я дізналась про Кратом ) і по сьогодні, прийшла додому випила собі спокійно ту кружку чаю, заспокоїлась, подивилась фільм і лягла спати спокійно... А так багато хто перейшов на Лірику, Гапабентин, Альфу ПВП, Алкоголь та інші речовини при яких людина стає звіриною і свинюкою....А так я розумію для чого це все в цій країні робиться. КОМУСЬ ДУЖЕ ПОТРІБНО БУЛО ЩОБ БУВ ПРОГОЛОСОВАНИЙ ЗАКОН ПРО ЗАБОРОНУ. Але є приклади інших країн де цю рослину декриміналізували і успішно використовують! Особисто я його використовувала при сильній тривозі коли вже був піздец - або забухати на кілька днів, нікуди не виходити з дому, похєрити всі справи....а так я собі могла і працювати і починати інший бізнес, але кому це потрібно якщо можна зістригти бабки...заєбало сука все тут...нахуй звідси....

Оффлайн

Оффлайн
Оффлайн

Оффлайн
Оффлайн
Оффлайн
Оффлайн
Оффлайн
Оффлайн
Оффлайн