Цитата: Alek [spoiler
link=topic=1945.msg1059636#msg1059636 date=1776980333]Только вы нам денежку несите, зачем самим покупать. Это чтобы боль хроническую снимать надо на зпт становится получается. Я другого выхода не вижу.Хирург в этом году прописал Аркоксию, НПВС таблетки, отличается тем, что действует почти сутки. Обезболивает примерно на уровне Дексалгина. Стоит нехило правда, 500 грн за 7 таблеток. Есть разные дозировки, 120 максимум меня обезболивает, конечно не полностью, это не морфин.Нестероїдки всі без виключень сміло викидай на смітник, бо потім жкт виплюнеш. А зовсім жопа, коли летить в Тартар підшлункова. Вона одразу перестає виробляти інсулін і це тяжко відчувати саме через дію інших препаратів(лірика, налб, кода) . А коли вже стане ясно, що їй жопа - привіт діабет. Якщо вже без нестероїдок ніяк не обійтись - пити разом з омезом і хромом. Бо наслідки вживання нестероїдок дуже дорого вирівняти, а діабет - взагалі неможливо ліквідувати.
В тему снижения боли для кумарящихся с налба. Очень много я смотрю, как я, лечил боль этим налбиком, а теперь в торбе. А что делать я хз, НПВС даст мне внутреннее кровотечение, с язвой, та и здоровым людям его нельзя долго принимать. Вот чего таким делать, кодой снимать боль? Так там ещё быстрее желудок крякнет, чем от НПВС
Сразу напишу, что это касается хрон боли. Всем тем, у кого болит иногда что-то, пусть и часто, но не каждый день, и есть силы терпеть никаких опиоидных препаратов не надо. Это ловушка, не будете чувствовать как болезнь уйдёт в хронику и обезболом сделаете себе только хуже.
Без налба вже днів 20 точно сижу і я зробила деяке цікаве для себе відкриття - а у мене нічого не болить. Боліло, поки колола і поки з нього виходила. Чи поки він з мене виходив - немає різниці. Але... Я тепер схиляюсь до думки, що та вся біль була саме побічною дією самого налба. Я навіть Нефам вже з тиждень як не чіпаю, взагалі. Може варто спробувати не зпт, а просто почистити власний організм від різної хімії? Мене на налб посадили ще до операції і типу пожиттєво маю бути на ньому. Рішення припинити його прийом не пов'язане з відсутністю доступу, а саме через випадково отриманий досвід со від нього. Це просто як варіант призадуматися, бо організми в усіх різні і реакції в усіх різні.