Мальчишки девчонки, а также іх родители веселую историю услишать не хотите ли.
Хотите?
тогда я вам кортенько її розкажу.
Отже, по ряду різних причин( в основному через зміни у законодавстві на рахунок налбуфіну). Прийшлось мені перекумаритись з нього.
Начитався розумних людей у нашому форумі, і різних порад, і вирішив зробити це!!! Прикупив прегабаліну 300, діазепам (денний транк), темазепам (сонник).
І старт був 2 дні тому,швидше не міг, бо ще був налб, і мусів його знищити у собі 🤭.
І ось два дні без налба ( я на ньому сидів з 2013 року(СУКА 12 років в торбі).Там дві сторінки назад є моє повідомлення ( щоб було зрозуміло про що я кажу). Лікарня, операція, біль- налбуфін!!!
Так як, робота у мене святе, не прийду я , не прийде ніхто🤣🤣🤣. І треба було бути у формі. Останній спис з налбом всадив у себе у неділю вечором о 18:00, у ночі о 4 ранку почало ломити, СИЛЬНО ЛОМАЛО!!! На велику добре проїхався😉…
понеділок зранку з ліжка не міг встати(реально, як сильний грип) соплі слюні чихи психи, тоді давай шаритись по всім ничкам, бо страшно мені стало , чим вжалитись,може десь завалялась одна ампулка…. коротше не знайшов🤣. Вєбавши 150 преги і 1 діазепам, потім підкидав через пару годин, коли кумарило по 25 преги( ну це неточно, бо я вісипав по трохи з капсули). Тож і з ватними ногами і шумною головою пішов на роботу , була температура і дристав сильно.Про те, як пройшов цей пекельний день не говоритиму( але чесно відпрацював його)
Сьогодні- все більш менш норм. Зранку десь 100 преги і в день діазепам лупанув. День пройшов на 6 з 10!!! Зараз вечір, сну нема, але не ломить, випив 150 преги, і темазепам для сну і шліфанув це все алкашкою ( два пиваса)
Вжаритись хочу пипец як, щоб знятись. Але нема його 😆. І я настроєний на чистоту. Ну терплю 😅 до кінця.
Хоча маю вихід на нього( лікар при моїй аптеці випише мені е-рецепт , але тільки 10 упаковок на місяць.)
Я відмовився, бо маю дружину і двох прекрасних діток. За них я це ПЕРЕТЕРПЛЮ. Живу з дружиною, як брат з сестрою, ( секс дуууже рідко). А колись всюди і завжди. І хотілось і моглося)))Напевно ця хуйня міняє гормональний стан,бо крім того, як я думаю про те, як жахнутись налбом, більше нічого не хочу… Хоча квартира в іпотеці, машина є, але завжди думаю, де намутити недоопіата!
Можливо це треба у перекумарку кинути, але хочу сюди!
Там пацан писав, що місяць без налба і ноги ватні. так напевно це є! бо у мене теж ватні, але вже на вечір, як приходжу додому, але думаю не надовго!!!
Що я хочу Вам донести: кидайте цю шляпу, вона не варта всіх тих проблем (грошових і сімейних) , щоб системити на ній… сцука скільки бабла пустив на це дерьмо, уже б квартиру купив.
Розумію всіх, хто вживає його, як обезбол, бо сам вживав суто для зняття болю… Але сука кожних 3-6 годин дирявитись ним!!! Це too much! Сидиш сука, як той пес на ланцюгу поближче до аптеки. Нігде далеко не можеш виїхати, чи піти надовго ,бо не дай боже налб закінчиться і чим вжаритись тоді,бо крутити починає після 3-4 годин після вмазки( ну принаймні у мене так було)! Стає страшно 😢… Як казав дід Панас у вечіній казочці: отака хуйня малята 👶.
Я скажу вам так, все у Вас у макітрі!!! я довго налаштовувся на це, готував себе до того, що все пройде ізі!!! Так все і сталося!!! Може я зарано радію, і страшний кумарище повернеться до мене, але перший крок зробив. Навіть якась ейфорія зявилася, що кинув цю хрень. І надіюсь не вернусь до цієї шляпи!!! Депресухи не наблюдаю сильної. Десь шось промайне в башці, що бля зараз хочаб разочок штрикнусь налбухиром, і зразу легше стане. І коли такі думки приходять, то я швиденько давай робити щось, щоб не думати про це… і помагає 🤣
Хто думає, що не зможе!!! Не думайте так!!! Все Ви зможете, якщо я з 12 річним стажем день в день, кинув цю дрянь, то ваш рік, два , пʼять це буде дуууже легко.
Ага, забув сказати, крім цієї шляпи налбухира (пару раз димедролу додавав) більше нічого такого нічого не вживав!!! Може тому так легко відбувся🥹🥹🥹. Старожили і модератори дуже дякую за такий чудовий сайтик, і за Ваші пости про свій досвід сприжки, про різні цікаві речі, які нігде не знайти. Бо коли людина пише про свій наркоманський досвід, ( я теж наркоман) тут її не засудять( в основному 😆), а підримають порадою і направлять на путь істинний!!!
Вибачте, що такий довгий мій пост, але хотів поділитись зі всіма…
Всім бобра🤣.
І миру нам)))
І ще дякую Victoria за підтримку, Atkato, Blink182,Angey за відповідь на мій минулий пост!!! Починаю свій новий шлях у чистоті, сірий, сумний, і невідомий. Але бачу світло в кінці тунелю, туди і прямую. Скоро все пройде! Респект всім!!!