enter
информационный проект снижения вреда

Автор Тема: Налбуфин  (Прочитано 764370 раз)

zirkadze

Налбуфин
Ответ #4000 - 30 Июн 2025, 16:14:40

Дякую за пораду, я буду міняти сімейного, бо до неї приходиш, завжди дякуєш, а вона такий вигляд робить, ніби не знаю, типу ти їй де щось винен 😒😒хоча за все подякував і завжди нормально типу. Знайшов адекватну, буду до неї проситися. Нормальна жіночка, середнього віку, думаю з нею можна буде домовитись. Просто хочу злізти, але плавно, щоб без різких цих станів негативних, бо он поліз в проміжок 5 годин замість трьох і триндець стан був. Знизив дозу до 0.3 мл з 0.5 і коли проміжок 3 години, воно ок, а 5 - хана. Тож краще буду поступово тиждень за тижнем знижувати потроху і так собі переживу це. Читав за зпт, не певен навіть, що якщо скажеш, що ти на налбіку, то тобі її запропонують, скоріш просто детокс і допобачення. Далі сам, гліцин+ магній в поміч😒😒 А те, що тобі погано - нікого не буде колихати. Як багато чого в нашій країні. Без розуміння та адекватного ставлення. На жаль. Поки що протоколи по налбу не розроблені та що з такими людьми робити. Чи хто захоче піти на зпт, може тоді не казати, що це налб, а придумувати щось серйозніше. Та тести ж все покажуть. Не вийде скоріш за все збрехати, та я й не радив би це робити напевно що.

Kom

Налбуфин
Ответ #4001 - 30 Июн 2025, 21:06:51

На крайняк перехворіти прийдеться. Всі стали, розумієш... такими ніжинками, лишній раз бояться не поспати толком тиждень другий, покрутитися перші дні на піці, велосипед покрутити... Посрати поносом міняти по декілька разів футболку за ніч...
 Бажають чарівну пігулку...

Н е м а є.

є те що допомагає, є те що пом'якшує симптоми синдрому відміни, але такого щоб по клацаню пальців раз,  і попустило, на жаль немає. 

Безумовна любов — єдина істина, все інше — ілюзія.

Сказали спасибо: Opiyshnik

FURIYA

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сказали спасибо: 9957
  • Всё, что нас не убивает-мы не покупаем
Налбуфин
Ответ #4002 - 30 Июн 2025, 21:44:17

На крайняк перехворіти прийдеться. Всі стали, розумієш... такими ніжинками, лишній раз бояться не поспати толком тиждень другий, покрутитися перші дні на піці, велосипед покрутити... Посрати поносом міняти по декілька разів футболку за ніч...
 Бажають чарівну пігулку...

Н е м а є.

є те що допомагає, є те що пом'якшує симптоми синдрому відміни, але такого щоб по клацаню пальців раз,  і попустило, на жаль немає. 

Підтримую повністю. Це біг по колу,від одного препарату до іншого. А різниця тільки в часі та додатковій залежності. Ви ж не розумієте ,що всерівно ,щоб вийти в чистоту,мусиш потерпіти без речовин.

Упоротые всех стран, обьеденяйтесь!

Сказали спасибо: Kom, KievTramp

БЕШЕНИЙ

Налбуфин
Ответ #4003 - 01 Июл 2025, 09:37:07

Всім привіт,  також сталась така ситуація з цим налом, в 22 році дуже сильно ранило, лежав в лікарні 6 місяців, навчався заново ходити, коротко прямо в позицію прилетіла ракета, всі 200, я 300 один, 14 годин під завалом живий закопаний,  фентанил,  потім два тижні морфіну , потім почали колоти налбуфін в лікарні по 2 мг кожні 4 годин, день, ніч, без різниці, приходила медсестра і колола,  вже будучи там розумів що треба зменшити дозу, виписувався з лікарні з 0.5 мг за раз кожні 4 годин, зараз сидів на 0.5 за 24 години, вроді херня по дозі але при моїх травмах воно реально знімало цей біль, що робити зараз не знаю, де купити також, мені пачки 10 ампул по 1.0 хватало на місяць в середньому, але я його колов, всі лікарі виписують лірику, я її не п'ю, да і більше ніколи нічого не пробував, навіть коли хлопці курили щось, взагалі ось такі ситуація , що робити не знаю, але без цього довбаного укола моя нога не ходить

Сказали спасибо: denaturat2

Kom

Налбуфин
Ответ #4004 - 01 Июл 2025, 10:07:09

Ми там тобі друже написали у гостьовій.
Дублювати повідомлення своє у темах не потрібно воно побачиться по-любому і дадуть тобі відповідь або глобальні модератори або модератори або хтось із камрадів.
Здоров'я тобі, не хворіти, нехай Бог благословляє давай вирішуй своє питання.

Сказали спасибо: Mazay, I C E

БЕШЕНИЙ

Налбуфин
Ответ #4005 - 01 Июл 2025, 13:58:40

Дякую,  то написав просто не зареестрованим, а потім побачив тему про це

stopme

Налбуфин
Ответ #4006 - 01 Июл 2025, 16:14:30

Интересно, на что теперь перепрыгнут налбуфинщики
На метадон)))

مكتوب

БЕШЕНИЙ

Налбуфин
Ответ #4007 - 01 Июл 2025, 20:55:37

Скоріше за все, просто з розуму з'їдуть від болі

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн
  • Сказали спасибо: 15022
  • Не бывает безвыходных ситуаций.
Налбуфин
Ответ #4008 - 01 Июл 2025, 22:00:44

Беш, я даже не сомневаюсь,здесь у нас кроме тебя, никто налб не юзает для обезбола. Только для кайфа..
А от  налбового СО с ума не сходят..

Ад и рай устроены одинаково. Разница — внутри нас...

Сказали спасибо: Mazay

БЕШЕНИЙ

Налбуфин
Ответ #4009 - 02 Июл 2025, 01:02:04

УлЗрозумів, я думаю що є хто хоча б спочатку його приймав від болю, наприклад сьогодні взагалі не чого не колов, заснув без проблем але ось прокинувся від болю, лежу і думаю болить дуже вже сильно щоб вколоти, чи ще можу терпіти, намазався весь диклофенаком і це без нього болить , чи вже б давно стало погано, як тут пишуть ломати почало і т.д але цього нема і якщо б була залежність чи заснув я спокійно без нього, а якщо його чимось замінити, щоб не наркотичним, щоб допомогло бо прочитав що після нього звичайний знеболюючий не допомагає, скоріше за все візьму палиці і піду гуляти просто по вулиці, так як найбільше болить коли лежиш. А і саме головне хто і не від болю узає але я так само розумію від нього залежу і всі наслідки я розумію будуть такими ж як у всіх, тому й питаю поради що краще робити і чи буде ломати від тих доз що колов, а це по 0.1 мл останній час десь три рази , в основному вночі коли лягаєш(нічний час)

Сказали спасибо: Mazay

Goodbay

Налбуфин
Ответ #4010 - 02 Июл 2025, 09:28:01

Вітаю. Останнє що добре трапилось зі мною так це зникнення налбуфіну з аптек. Їбашив його півтора року в середньому 6-8 кубиків за добу.
 Спочатку стало дуже страшно коли поняв що сьогодні я не куплю і завтра також, запасу не було. Для мене ця новина була як гром серед ясного неба. Після страху стало погано вже під вечір. Ніс заклало, кашель горло рве, голова обертом і звичайно діарея. Спав погано. Зранку таке саме, поки не встав і не почав робити свої справи, стало набагато легше.
Не буду розписувати всі дні, але сьогодні пішла п'ята доба без налбуфіну і фізуха десь ділась. Якщо це весь фізичний с/о то я просто шокований, чого я раніше не спробував. Психіка так, то інше.
Надіюсь дужу дуже що він більше ніколи не з'явиться в такому легкому продажі як було. 
Вирішив написати бо стало трохи смішно що хтось ребухи для налбуфінщіків хоче відкривати, знижує по 0,5 - 0,3 кубіка. Не бійтесь, не шукайте виходу на цю хуєту і не замінюйте.
Звичайно що не так все чисто у мене, разом з налбом я приймав і далі приймаю 300 або 600 габи. В ці дні по 600, тобто 300 ранок і на ніч. Я раніше вважав що не зможу витримати со, але пам'ятаю со від прегабаліну, так то десь 100 до 1.

Сказали спасибо: Mazay, Kom

Kom

Налбуфин
Ответ #4011 - 02 Июл 2025, 09:43:00

Вітаю! Останнє шо порадувало мене з дописів на форумі це твій допис. МО-ЛО-ДЕЦЬ!  :good:
 Габа то габапентин?

Angey

Налбуфин
Ответ #4012 - 02 Июл 2025, 09:50:54

Беш, я даже не сомневаюсь,здесь у нас кроме тебя, никто налб не юзает для обезбола. Только для кайфа..
А от  налбового СО с ума не сходят..
Я користуюсь ним для знеболення. Кайфу не має, є седація

Goodbay

Налбуфин
Ответ #4013 - 02 Июл 2025, 09:59:28

Вітаю! Останнє шо порадувало мене з дописів на форумі це твій допис. МО-ЛО-ДЕЦЬ!  :good:
 Габа то габапентин?
Так, габапентин. Добавлю, що в ці 4 останні дні був вимушений керувати автомобілем, і під час їзди взагалі со не чути. Зараз як подумаю скільки баксів українських викинув за цей налб. Бо відчував я його дуже рідко но колов як упертий.

Kom

Налбуфин
Ответ #4014 - 02 Июл 2025, 10:06:19

А я зараз з прегабаліна пригаю на габі.
Короче для мене кумар від налба то вообще дрочь детская...
 Понакручували собі бігудів ті хто реальних куморів не відчував коли на стіну лізеш...

А тобі скажу сильно не зазнавайся. СПригнути легко А ось знову не почати...
 В контексті даної теми скажу що не тільки налб маю на увазі. Життя таке що можеш спробувати щось інше опіатне... Короче болото це все, але приємне болото.

Сказали спасибо: Хрюш, Goodbay

Goodbay

Налбуфин
Ответ #4015 - 02 Июл 2025, 10:11:12

Я не дуже і зазнають. Я взагалі ніколи не писав на форумі, але вже давно підчитую по троху. Пост вирішив написати через те що я був вражений тим, що прокинувся і пропала фізуха. Емоції аж переповнюють. Якщо в аптеках нічого опіатного не з'явиться то думаю що не залізу.
Звичайно що все може бути, життя бентежне, купа соблазнів. Мій пост про те, що це з'явився у налбуфінщіків шанс спригнути чи спробувати спригнути

зараз з прегабаліна пригаю на габі.
Як згадаю, то жопа. Я 5 днів закрився дома і був тільки спазмалгон та настоянка чи пустирника чи ще якась, тобто заспокійлива. Після 5 діб вже вийшов на вулицю, взяв габу і мене від двох 300 так вперло, аж всі кути збивав. І потім якось вийшов взагалі на чистоту. Це було років 6 тому. А ось останні 2 роки опять в торбі. Почалось з габи, підключив налбуфін і пішло наращування обертів. Ці 4 роки без всякої фігні були найкращі, зміг купити нормальний автомобіль, не було боргів, сам міг дати в борг. Хочу знову туди, там набагато краще.

Mdr: поспіль (однин за одним) не пишемо дописи/відповіді. Якщо хочеш додати щось, то використовуй функцію (кнопку) изменить.

« Правка: 02 Июл 2025, 10:36:40 от Kom »

Сказали спасибо: Kom

БЕШЕНИЙ

Налбуфин
Ответ #4016 - 02 Июл 2025, 18:35:03

В тому і річь як раз що понакручували і іншого не куштували( хочк за період лікарні був і морфін і сібазол та фентаніл) ну то якось кололи і все, морфін просто вирубав, пам' ятаю після операції вкололи і заснув одразу,  потім прокинувся від болі і нала як дали 2 куба то тепло пішло по ногах, хоча я їх взагалі не відчував 4 місяці і після того й кололи без зупинки його, що краще зніме саме біль коли болить, лірика 75 чи прегабалін 300 , і від чого буде легше злізти, чи при нормальних дозах не залізиш?

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн
  • Сказали спасибо: 15022
  • Не бывает безвыходных ситуаций.
Налбуфин
Ответ #4017 - 02 Июл 2025, 20:25:12

Добрый день, могли бы вы помочь с поиском аптеки такой? Или же с покупкой налбуфина?
Привет. Нет мы не даём подобной информации. Это запрещено правилами нашего комьюнити.

Ад и рай устроены одинаково. Разница — внутри нас...

Kom

Налбуфин
Ответ #4018 - 02 Июл 2025, 21:23:04

Stopme писав про метадон.
В мене тут знайомий рік тому з пораненнями повернувся додому. Також болі. Починав трошки з налбуфіну.
 Короче потім почав куштувати бубрик потім метал. Крайніх півроку їздив в наливайку в столицю. Також тут брав де міг дістати бо звісно вже не вистачало нагнав дозняк. Моїх порад не слухав, короче в понеділок поїхав в Закарпаття в реабілітаційний центр.

Не вивіз тяги малий... Хай Бог йому помагає.

Сказали спасибо: I C E

Samoseyko

• Местный
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сказали спасибо: 362
  • Я панацея от всех бед, но от меня лекарства нет
Налбуфин
Ответ #4019 - 02 Июл 2025, 22:29:26

Сегодня посмотрел на Таблетки.юа ради интереса, кто из аптек официально продает налб (по Днепру).  Оказалась, что НИКТО!!! Его тупо нет... Берегут фармацевты свои лилейные сраки и не хотят связываться с налбом