информационный проект снижения вреда

Автор Тема: Гостевая (сообщения без регистрации)  (Прочитано 1496961 раз)

Налбуфінова людина.

• Гость

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи допоможе фенібут при відміні від налбуфіна? З 5 ампул на день зійшов до 2 в день. Залишилося на 2 дні. Потім будуть 'вафлі'. Взагалі не лякає фізуха, бо її звичайним ібупрофеном зняти можна більш-менш. А от голова. Починає крити та думаєш тупо про укол.  Це повна шляпа.  А в мене дві роботи. І усюди треба голову. А  з нового закону нашої чудової держави, я тепер не куплю налб. (хоча взагалі не бачив негативу з нього, тільки плюси) Я не знаю депошек в місті, де я знаходжуся. (а у звичайних аптеках тепер точно до побачення). Чат ГПТ каже фенібут допоможе нормалізувати голову та сон. Чи може хтось підтвердити чи навпаки? Дякую!

Kom

Можу я підтвердити що фенібут покращить твій емоційний стан однозначно. Для сну купи ще гліцин та мелатонін.
Про гліцин прочитай сам в інтернеті під язик закинув за трохи до сну. Також порекомендую настоянку пустирнику. Крапель 20 там капнеш увечері...

Посилай під три чорти фармакомпанії користуйся природою і буде тобі щастя. Вибирай трави а не хімію яка прасує та пропалює мізки назавжди.  :dirol:

Безумовна любов — єдина істина, все інше — ілюзія.

Налбуфінова людина.

• Гость

Одесса

• Гость

Можно ли употреблять мак, хавать или кукнар варить если я стою на метадоновой программе?

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн
  • Сказали спасибо: 15022
  • Не бывает безвыходных ситуаций.

Чего ж нельзя? Можно. Только забетонированные мёдом рецепторы , будут гасить 90 % силы воздействия опиума на твой мозг.
Короче, переводняк.
А так можно. Но зачем?)

Ад и рай устроены одинаково. Разница — внутри нас...

Одесса

• Гость

Труханины не будет как от бубрика и налбуфина?

Одесса

• Гость

Мед заеончился, ещё 4 дня продержаться, 3 числа выдача,что делать, как прожить эти 4 дня? Я думал соломой снять кумары, но боюсь, что хуево станет?

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн

Труханины не будет как от бубрика и налбуфина?
Ничего не будет. Ни труханины , ни кайфа. И мак споганишь.
Дело конечно хозяйское, но я бы на твоём месте так не делал. Будешь жалеть.

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн

Мед заеончился, ещё 4 дня продержаться, 3 числа выдача,что делать, как прожить эти 4 дня? Я думал соломой снять кумары, но боюсь, что хуево станет?
Не, ну это уже немного другое дело.
Как будет пик плохо, конечно мак кидай на кишку. Полностью конечно не снимет, но жив останешься..

Kom

А шо йому робити коли кумарить? Мачину зберігати як музейний експрнат?  :crazy: :stop:
 Тільки вживати. У будь-якому вигляді.

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн

Так изначально вопрос был поставлен без внесения ясности, что он на кумарах.
А просто : в медовой торбе, хавать мак. Тут ведь всё как белый день.)

FURIYA

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сказали спасибо: 9957
  • Всё, что нас не убивает-мы не покупаем

Та нехай кукєр зварить ,бо після меду та сушняка навіть бісакодил з клізьмою не допоможе.

Упоротые всех стран, обьеденяйтесь!

Бешений

• Гость

Всім привіт,  також сталась така ситуація з цим налом, в 22 році дуже сильно ранило, лежав в лікарні 6 місяців, навчався заново ходити, коротко прямо в позицію прилетіла ракета, всі 200, я 300 один, 14 годин під завалом живий закопаний,  фентанил,  потім два тижні морфіну , потім почали колоти налбуфін в лікарні по 2 мг кожні 4 годин, день, ніч, без різниці, приходила медсестра і колола,  вже будучи там розумів що треба зменшити дозу, виписувався з лікарні з 0.5 мг за раз кожні 4 годин, зараз сидів на 0.5 за 24 години, вроді херня по дозі але при моїх травмах воно реально знімало цей біль, що робити зараз не знаю, де купити також, мені пачки 10 ампул по 1.0 хватало на місяць в середньому, але я його колов, всі лікарі виписують лірику, я її не п'ю, да і більше ніколи нічого не пробував, навіть коли хлопці курили щось, взагалі ось такі ситуація , що робити не знаю, але без цього довбаного укола моя нога не ходить

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн

Друже, тебе ведь не на поторчать!
Ты военный, с тяжелым ранением. Тут врачи просто обязаны пойти на встречу.. Как так? ЖМИ на белые халаты.

Сказали спасибо: Kom

Kom

100% повинні виписати. Мені сімейна виписує без проблем взагалі якщо потрібно. Вже правда давненько не заходив до неї бо нема потреби... То я без поранення. І я не військовий. Базару нема у мене дохрена болячок, та якщо є поранення то це взагалі без базару виписується.

Сказали спасибо: Solntse

Mazay

2 Бешен. Если такая беда, можете, есть смысл обратиться в платную клинику, где выписывают рецепты типа на ЗТ?
Но ни метадон, ни буприк тебе нежелательно, а вот трамадол принимать какое-то время поможет.
 Но!  Любое лекарство от боли, следует принимать только при болях. И то - когда боль становится невыносимой. Иначе - влезешь в торбу.
А выбор обезболивающих в таких клиниках большой, но в твоём случае , похоже, лучше пройти детокс (буприк+сибазон) и научиться жить без наркотиков, а боль снимать простым анальгетиком.

БЕШЕНИЙ

Вони всі пишуть лірику або стаціонар і у них під наглядом

Є друга група інвалідності і весь таз металевий, поторчать не треба, просто посадили на цю фігню, а тепер без неї два дні не вколоть  то все, лежу і на ногу не встану, дома є любий обезбол але цей допомагає при цьому, можу лягти спати без нього спокійно, вроді не ломає, але якщо починає боліти, то аж вить хочется, в мене з цілого тільки голова(це я про кістки)чи це вже психологічно, навіть не знаю, я навіть алкоголь не п'ю, а нал бляха знімає

Де я вже не був, я в військовому госпіталі був, там є відділ проблем з болю, то мені лікар взагалі оксиодонт  чи якось так виписав, я навіть боюсь таке приймати...

Апостол Фома

а тепер без неї два дні не вколоть  то все, лежу і на ногу не встану, дома є любий обезбол але цей допомагає при цьому,
Так а шо тут килешовать, если налб полностью снимает боль,это уже не так плохо . Ну хорошо ,ты можешь спрыгнуть с налба типа для себя ,там хватит тебе недели не попринимать и затем понять сможишь ли жить так дальше  ,насчет спрыгивать с налба с помошью бупра с сибазоном это полная хуйня , это шото типа спрыгнуть с пива с помощью водки .
Бупренорфин  это уже если налб не будет помогать , так шо таке .

довга залежність лікується дном

БЕШЕНИЙ

Так суть як раз в цьому, він допомагає, виписують трамадол ще але я так розумію він сильніший і від нього може перти, а від цього просто зняло боль і все, я нічого більше не відчуваю, був випив раз лірику таблетку 75, став як п'яний, більше не пив, короче в госпіталі сказали що нала більше не буде, в Україні почалась компанія проти нала, бо їм дійшло що від нього велика побочка і тип від нього щось з диханням стає, я думаю якщо прийняти багато чого завгодно буде побочка, а при налі я не разу не збільшив дозу, а навпаки тільки зменшив і намагаюсь взагалі не колоти але коли мені починає боліти, мені взагалі що робить аби не було цих болей

Mazay

А как ты принимаешь - иньекционно или пьешь? И ещё - почему тебя смущает хотябы попробовать бупренорфин или пролонгированный морфин в таблетках?
Ты уже как-то определись к чему стремиться
- жить нормально, но с зависимостью от анальгетика (любого), но легального;
- или стремиться жить без лекарств, без зависимости, для чего придется постоянно бороться с болями, терпеть, но тешить себя тем, что ты не зависишь ни от каких веществ.

Возможно я понимаю тебя, т.к. по молодости пережил нечто похожее, политравму - перелом крыльев таза со смещением, подвздошной кости, продольный перелом позвоночника, косой перелом бедра, голени, трёх ребер и разрыв селезенки :pardon:
В то время снимал боли промидолом, морфием, позже максиганом, а позже... опием. Дали 1 группу.
Последние 18 лет живу на медицинском  метадоне (в рамках ЗПТ). Получаю на 10 суток и просто живу, работаю дома.
Так что, мен, выбор есть, какой -
думай сам.
Удачи!))

Быстрый ответ

С быстрым ответом Вы также можете использовать BB код и смайлы.

Email:
Визуальная проверка: