информационный проект снижения вреда

Автор Тема: Кратом  (Прочитано 1246396 раз)

Серый КОТ

Кратом
Ответ #9820 - 03 Июн 2026, 15:42:57

я оплатил неделю назад и мороз я про ку, походу все по ним?

Сердце посажено, печень нахуй послана, за головой стараюсь ухаживать, но походу поздно.... И так важно однажды не проснуться взрослым, и так страшно однажды загнуться от цирроза...

SimSim

Кратом
Ответ #9821 - 03 Июн 2026, 17:03:57

Отписались ку что проблемы с продуктом оринтировачно на будущей неделе возобновят доставку.

Сказали спасибо: Pryg-skok

Meeee111

Кратом
Ответ #9822 - 03 Июн 2026, 19:39:55

Останнім часом від КУ отримували нормально? Бо в нас по області поштомати під прицілом!

SimSim

Кратом
Ответ #9823 - 03 Июн 2026, 21:17:44

Без проблем, но осторожность соблюдал.

Сказали спасибо: Meeee111

Васька

Кратом
Ответ #9824 - 03 Июн 2026, 22:04:10

Если в РФ за этот чай на тюрьму заехать даже солевики долго смеяться будут,🤣

Сказали спасибо: I C E, Meeee111

mat.86

Кратом
Ответ #9825 - 04 Июн 2026, 13:04:53

Сидять в непримітному авто з тонованим склом, часто з 6 ранку до 12 вечора,  щоб якраз добре видно було по...т. зараз в розробці одні по...ти в основному.
А вони тільки перший день сидять? А якщо на п'ятий день забирати, вони ще будуть дежурити?

Meeee111

Кратом
Ответ #9826 - 04 Июн 2026, 13:52:26

null этот чай на тюрьму заехать даже солевики долго смеяться будут,🤣[/quote]
Я охуїла від приколу! За грам солі дають виправні роботи або 3 роки позбавлення волі, а за дві кружки чаю від якого тебе максимум розслабить, дасть теплу та спокою по тілу, ти можеш поїхати на 8 років!!!!!!!)))))) Ти не відрізаєш собі генеталії як від солей, не виходиш у вікно.....чи як при алкоголі - побутові вбивства на кухні. Бля це або повні ідіоти ці закони пишуть або найбільш вірогідно, що ринок важких наркотиків та алкоголю кимось кришується, а Кратом це лише галочки для поліції і видимість бурної діяльності зі страшним злом(((((((( Сука країна мрій бля.....слів немає

Meeee111

Кратом
Ответ #9827 - 04 Июн 2026, 21:50:39

Якщо вже є ...то є до кінця! Головне правило - не давати жодних свідчень проти себе просто казати нічого не буду згідно 63 статті Конституції України взагалі без адвоката ( повірте вони вміють вмовляти Вас на щирий діалог який потім буде 100% використаний проти Вас!, найкраще мати свого адвоката, але у будь-якому випадку вимагайте державного безкоштовного адвоката ( не самий найкращий варіант але їнколи це може Вас спасти ). Не вірте жодним словам типу...тож розкажи, скоро підеш додому... це все хуйня і просто робота вибити з Вас зізнання. Ніколи не ставте Фейс Айді лише довгі та складні паролі, Ви маєте право відмовитись давати пароль до свого телефону без Ухвали Суду як і щодо обшуку житла!!!!Швидка і легка справа, поліції це на руку, похвала перед начальством. Це ж не виходити на реальні нарколабораторії із синтетикою від якої діти потім вже в 20 років на обліку у Психіатра. Це ж для них зараз найкраща красива картинка по Кратому - недарма штани протирають, але рано чи пізно це закінчиться бо як би вони не намагались зробити ідеальну картинку перед суспільством і верхушкою боротьби зі " страшним " наркотиком Кратомом ( від якого ніхто в Україні не помер! ) реальні факти розповсюдження синтетичних наркотиків в Україні просто вражають. І натомість щоб сидіти відловлювати реальних наркоманів, кладменів, нарколабораторії займаються хуйнею. За наші з Вами податки, бо ж як звітів не буде перед начальством тоді постане питання а на...хуя вас тут стільки пиздуйте на передок....от такі реалії у нас((((

John Doe

Кратом
Ответ #9828 - 04 Июн 2026, 22:01:45

Да тількі зараз ці всі інструкції не працюють і прямо після виходу з першого допиту, якщо ви чоловік 25+  вас буде чекати дастер або бус. Саме погане, що тепер будуть знати коли і де ти  будеш з'являтись. І якщо захочуть запросто вас оформлять. І поки тількі ви цікаві органам , доти можливо за вас скажуть слово.

:DMT)

Meeee111

Кратом
Ответ #9829 - 04 Июн 2026, 23:03:28

Я просто пояснила реально як вони діють і права людини при затримані в разі чого) Вони розповідатимуть: тож признайся сам, розблокуй телефон і все підеш сьогодні ж додому - ніхуя з цього не буде!!!! Тільки наявність адвоката одразу реально може допомогти! Поліція не має жодного права примушувати вас розблоковувати телефон (прикладати палець до сканера, дивитися в камеру для FaceID або вводити пароль).
Право на мовчання (Ст. 63 Конституції України): Ви маєте повне право не давати жодних паролів і не пояснювати, що у телефоні. Відмова розблокувати телефон не є правопорушенням і не може бути використана проти вас як доказ провини.
Apple має найвищий рівень безпеки.Свіжі версії iOS (iOS 17, 18 і новіші) у поєднанні з сучасними моделями (iPhone 13, 14, 15, 16): Зламати їх майже неможливо, якщо на них встановлено складний пароль.
Якщо у вас стоїть складний пароль (букви, цифри, знаки) із 8+ символів, підібрати його технічно неможливо.
Якщо ви продовжите тримати захист і не скажете пароль, ваш телефон просто поїде на тривалу експертизу, яка з високою ймовірністю закінчиться нічим, якщо телефон оновлений і пароль складний.

Pryg-skok

Кратом
Ответ #9830 - 05 Июн 2026, 01:47:30

я оплатил неделю назад и мороз я про ку, походу все по ним?

Та же история. Завтра ровно неделя. До этого больше месяца там брал, 2 раза в неделю, у меня верняковый почтомат, в любое время суток — всегда всё норм, хоть и осторожничаю конечно.
А тут сначала написали, что отправка в Пн, а во вторник я спросил, как там отправка, то ответили, что ближайшая отправка в четверг. Сегодня глянул в приложение НП — борода. И вот недавно прочел, что в связи с небывалым наплывом заказов, задерживают отправки. Пишут, чтобы не переживали — всё будет путём. Ну уже когда-то ждал от них посылки больше месяца, даже не надеялся, но прислали. Поэтому, в этот раз вероятность тоже есть. Осталось кратома на 2 дня, хорошо, что хоть взял прозапас.

Кстати, может, еще с поставкой задержка.
А название сменили, так как много кто выдавал себя от их имени и кидал на бабло (из их слов). Сказали, что рано или поздно все кидалы будут наказаны))

bear-and-bear2

Кратом
Ответ #9831 - 05 Июн 2026, 07:44:52

У всіх така ситуація з кратомом) тільки в мене чотири дні назад закінчився, а мені написали що на слідуючій неділі відправки будуть бо з товаром трабли.хоча якщо знову на місяць затримають то можливо це і на краще

Сказали спасибо: SimSim, Pryg-skok

Meeee111

Кратом
Ответ #9832 - 05 Июн 2026, 11:49:10

В певних органів зараз якраз Кратом сама " солодка " тема! Бажаю всім бути ОБЕРЕЖНИМИ! Бо їм потрібні легкі, швидкі, гучні справи для звітування та ПАЛИЧОК перед начальством....Система та ж що й раніше....для того вони і просунули цей закон з Кратомом....А так розплучуй де ті нарколабораторії, ніякого фізичного контакту з баригою з закладками, замовлення все лише через бот....для них це морока....а тут такий солоденький закон)))))

Сказали спасибо: Shvarts1976

Meeee111

Кратом
Ответ #9833 - 05 Июн 2026, 11:52:24

З кідалами то зрозуміло, а от з ме...ами як?(((( Ціни попіднімали в космос так і ще думай, що за тобою одразу біля поштомату.....не хочуть якось захистити дані наприклад свої клієнтів?

SimSim

Кратом
Ответ #9834 - 05 Июн 2026, 12:55:36

Ну КУ я как понимаю держат погоны сейчас. Я не думаю что есть смысл наламывать эту тему.

John Doe

Кратом
Ответ #9835 - 05 Июн 2026, 14:10:05

Я об этом в ветке предупреждал еще месяц назад. Кто хочет на фронт или отдать минимум трёшку долларов. Покупайте дальше там. Какими бы вы гением маскировки не были вас примут рано или позно

:DMT)

Ио

Кратом
Ответ #9836 - 05 Июн 2026, 15:37:47

На телефон при приемке ордер дают, как вещдок забирают, а потом и ордер на раскрытие личных переписок, банковской тайны и прочего. С жильём так же если повезёт. Криминалисты спокойно восстановят удалённый диалог в тг и с продавцом тоже. Брать с собой лучше какой-то левый (новый ради етого дела завести либо старый "обустроить", где нет ни намека на чай и регулярности заказов. + проги на форматирование по таймеру либо неверныму снятию блокировки.
Смотря насколько обиженные жизнью мусора попадутся и насколько им интересен  данный прийнатый с кратомам человек. Из последних партий принятых за чай отправленные на 2 месяца в сизо есть и с 400к грн застава и 250к застава...ето без сбыта, для себя посылку забрали, пиздец полный. Мало кого на дом арест отпускают, чисто на удачу. Судебные дела в открытом доступе, кому интересно читайте. Для себя понимать что да как происходит. В основном все с КУ. Берегите себя, максимально акуратно и внимательно.

Daydream, I fell asleep amid the flowers,
for a couple of hours, on a beautiful day.

Сказали спасибо: John Doe, Shvarts1976, Абрикосина, Meeee111

psybody

Кратом
Ответ #9837 - 05 Июн 2026, 20:13:03

Пиздец я ебу с кратомом делюга пошла похлеще чем с ширевом или ещё чем жёстким, на рц площадках его ещё в землю не закапывают? Или 100 грамоаые пакеты магнитом в подъездах не лепят куда нибудь?) куда мы катимся))

Похуй что нас осудят. Люди бояться как огня то что мы подожжем и остудим.

Ymnik

Кратом
Ответ #9838 - 05 Июн 2026, 21:07:38

Я об этом в ветке предупреждал еще месяц назад. Кто хочет на фронт или отдать минимум трёшку долларов. Покупайте дальше там. Какими бы вы гением маскировки не были вас примут рано или позно
А если уже на фронте?)

4еловек так устроен, что его сначала нужно погрузить на дно безумия и запутанности, чтобы он в пучинах своей безысходности стал слушать зов Подлинного. И следовать ему.

Сказали спасибо: I C E

Meeee111

Кратом
Ответ #9839 - 05 Июн 2026, 23:42:20

Значить це деже вигідно комусь!!!! Це ж зрозуміло кому.....а солі можна і очі прикрити...те, що алкогольні магазини як гриби і наркодиспансери від алкоголіків тріщать це нікого не ...бе...Скільки нормальних адекватних і успішних я впевнена людей засудять або відправлять на фронт((((( Не держава а му...кій Концтабір((((