enter
информационный проект снижения вреда

Автор Тема: Налбуфин  (Прочитано 764359 раз)

Ormor

Налбуфин
Ответ #4420 - 11 Апр 2026, 09:30:04

А як зі здоровʼям загалом? От типу мені дивно що я на разі не відчуваю якихось наслідків, не вірю що 3 роки з дня в день і це без проблем з печінкою чи шлунком. В будь-якому випадку пʼю вітамінний комплекс зараз.

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн
  • Сказали спасибо: 15022
  • Не бывает безвыходных ситуаций.
Налбуфин
Ответ #4421 - 11 Апр 2026, 09:36:11

Ормор,Не пиши два поста подряд. Хочешь что-то добавить, жми "Изменить" и дописывай к уже имеющимуся своему сообщению.

Ад и рай устроены одинаково. Разница — внутри нас...

Сказали спасибо: Ormor

Ormor

Налбуфин
Ответ #4422 - 11 Апр 2026, 11:40:42

Зрозумів, перепрошую.

Сказали спасибо: I C E

Alek

Налбуфин
Ответ #4423 - 11 Апр 2026, 12:12:31

Також страшно якось усвідомлювати що це не я з нього свідомо спригнув, а з цим препаратом просто серйозно гайки закрутили, і останні місяці вкрай важко було шукати його, і на разі в мене всі варіанти які були доступні вичерпані, так само розумію, що якщо появиться можливість то знов вколю, хоча розумію що нема з тим ніякого життя і майбутнього, так в свій час з трамадолом, да і взагалі зі всіма рецептурними препаратами було, тому то неминуча історія. Зараз ще буває голова фантазує собі варіанти знайти лікаря який писатиме мені рецепти за бабки, але знов ж таки, і скільки це продовжуватиметься? Рано чи пізно або лікаря закрутять, або ще жорсткіше сам препарат контролюватимуть, і потім знов проживати все наново. Якісь такі думки на 3-ьому 4-тому тижні без налба, зникла вроді оця майже інстинктивна «дістати вже любою ціною», але все рівно ще мозок блукає в таких думках, хоча вже і є усвідомлення, що це дорога в нікуди. Якось так, сподіваюсь Артеміда теж щось відгукнеться з того що писав і якось легше буде той час перейти, так само надіюсь на полегшення і для себе.
Я з нього злізла свідомо. Я і потрапила в цю пастку випадково. У мене мікс був з 4х препаратів. І виписали мені їх лікарі. Зараз у мене ціль повернути своє життя на звичний мені ритм - все на льоту. Я така була без міксу до операції, я такою намагалася стати після імплантанта, і я такою хочу стати після цього йобаного міксу. Це все мій пройоб, що я сюди прийшла лише тоді, коли вже жопа повна. А треба було сюди йти ще до того, як отримала призначення лікаря. З повагою.

Кумар и не более,от налба ,2 дня МАКСИМУМ на чистую
Фентанил после налба,первые дни залипое,остальные торч на нём
Не кумар. Це вже не кумар мене мучить. А депрес. Повна апатія до всього. Ламало десь тиждень, а не 2 дні. Я ніколи нічого не вживала, навіть алкоголь рідко, бо я майже завжди за кермом. Може тому у мене не все, і не так як у решти чи більшості людей, які з цим стикнулися. І це я не жаліюсь. Хулі жалітись? Мій пройоб, що я сліпо повірила рецептам лікаря, не перевіривши джерела на наявність компетентних думок з приводу цих 4х препаратів, які мені виписали. Я просто хочу знати, чи є ще люди з такою ж проблемою - повною апатією і повною відсутністю сил щось робити. Якщо є - то що вони роблять, щоб позбавитися цього стану. Чи може просто час потрібно, щоб все вийшло. То скільки це? Бо в мене робота, дві роботи, і обидві далеко не дитячі. Механік і ІТ. І жодну з них я не можу зробити : відкрила ноут - і як в поговірці "дивлюсь в книгу - бачу фігу". Я не розумію маркування деталей, які знаю на пам'ять останні 20 років. Те саме з кодом - я не можу прочитати помилку програмера. А в загальному - я не хочу цк все робити. Я навіть дитину в школу не вожу, бо сіла за кермо - і не можу з двору виїхати, при умові, що за кермом я більше років, ніж на будівництві. Да просто заплести косу дитині - це для мене непідйомна справа. Я потім сідаю на диван і ледве дихаю. А до цього всього - за мною земля горіла так грубо кажучи, навіть після вставленого імплантанта в спину. Тобто, я була завжди активна і в русі. А оцей стан - це для мене каторга. Думок типу чимсь закинутися - немає, але і отаке положення справ мене не влаштовує. Звідси і моє питання : це тимчасово чи це на постійно так мою нервову систему за 2,5 роки спалило? Якщо тимчасово - то скільки це хоч приблизно. Якщо на постійно - то що порадите? Антидепресанти? Які? Але такі, щоб без отаких наслідків як після міксу налб+лір+гід+біфрен. Бо поради лікарів до добра мене не довели як показала практика, тому вам я вірю - а їм вже ні. Все ж таки це  форум зниження шкоди, а не зашивки в повну торбу. Мені просто треба бути в робочому стані, а не в стані овоча, яким я зараз є. З повагою пацани, прошу розуміння.

Мне заходили эсциталопрам и венлафаксин и вместе и соло. Отменял спокойно, но обязательно зайди в тему Антидепрессанты и наберись знаний. И надо понимать, что работать они начинают не раньше, чем через 3-4 недели, у меня и позже раскрывались бывало.
А вообще для восстановления я бы порекомендовал Гептрал уколы курс, от состояния печени очень сильно зависят все процессы в организме. Плюс у него есть и антидепрессивный небольшой эффект, скорее всё за счёт улучшения работы той же печени.

Сказали спасибо: Артеміда

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн
Налбуфин
Ответ #4424 - 11 Апр 2026, 12:23:14

:offtopic:
За гептрал люто плюсую. Но☝очень желательно его имеенно капать, а не в/м.
10 дней капаешь, остальные 10 добиваешь таблетированной формой. Аскорбинка в/в капельно, в этот период приветствуется.
Если нет денег на гептрал - глутаргин 750 мг капельницы, а потом таблетками, в общем схема такая же только с глутаргином.
И конечно же диета.

Сказали спасибо: Alek

Martin2702

• Молчун
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
Налбуфин
Ответ #4425 - 11 Апр 2026, 16:37:38

А як зі здоровʼям загалом? От типу мені дивно що я на разі не відчуваю якихось наслідків, не вірю що 3 роки з дня в день і це без проблем з печінкою чи шлунком. В будь-якому випадку пʼю вітамінний комплекс зараз.
Все анализы свежие и давние в абсолютной норме - печеночные пробы, общий анализ крови, мочи и прочие. Пью витамины и железо, магний на ночь как Отче наш. Голова перестала болеть. Но все эти годы налб вводился подкожно. Может с этим связано...

Артеміда

Налбуфин
Ответ #4426 - 12 Апр 2026, 09:51:19

Також страшно якось усвідомлювати що це не я з нього свідомо спригнув, а з цим препаратом просто серйозно гайки закрутили, і останні місяці вкрай важко було шукати його, і на разі в мене всі варіанти які були доступні вичерпані, так само розумію, що якщо появиться можливість то знов вколю, хоча розумію що нема з тим ніякого життя і майбутнього, так в свій час з трамадолом, да і взагалі зі всіма рецептурними препаратами було, тому то неминуча історія. Зараз ще буває голова фантазує собі варіанти знайти лікаря який писатиме мені рецепти за бабки, але знов ж таки, і скільки це продовжуватиметься? Рано чи пізно або лікаря закрутять, або ще жорсткіше сам препарат контролюватимуть, і потім знов проживати все наново. Якісь такі думки на 3-ьому 4-тому тижні без налба, зникла вроді оця майже інстинктивна «дістати вже любою ціною», але все рівно ще мозок блукає в таких думках, хоча вже і є усвідомлення, що це дорога в нікуди. Якось так, сподіваюсь Артеміда теж щось відгукнеться з того що писав і якось легше буде той час перейти, так само надіюсь на полегшення і для себе.
Я з нього злізла свідомо. Я і потрапила в цю пастку випадково. У мене мікс був з 4х препаратів. І виписали мені їх лікарі. Зараз у мене ціль повернути своє життя на звичний мені ритм - все на льоту. Я така була без міксу до операції, я такою намагалася стати після імплантанта, і я такою хочу стати після цього йобаного міксу. Це все мій пройоб, що я сюди прийшла лише тоді, коли вже жопа повна. А треба було сюди йти ще до того, як отримала призначення лікаря. З повагою.

Кумар и не более,от налба ,2 дня МАКСИМУМ на чистую
Фентанил после налба,первые дни залипое,остальные торч на нём
Не кумар. Це вже не кумар мене мучить. А депрес. Повна апатія до всього. Ламало десь тиждень, а не 2 дні. Я ніколи нічого не вживала, навіть алкоголь рідко, бо я майже завжди за кермом. Може тому у мене не все, і не так як у решти чи більшості людей, які з цим стикнулися. І це я не жаліюсь. Хулі жалітись? Мій пройоб, що я сліпо повірила рецептам лікаря, не перевіривши джерела на наявність компетентних думок з приводу цих 4х препаратів, які мені виписали. Я просто хочу знати, чи є ще люди з такою ж проблемою - повною апатією і повною відсутністю сил щось робити. Якщо є - то що вони роблять, щоб позбавитися цього стану. Чи може просто час потрібно, щоб все вийшло. То скільки це? Бо в мене робота, дві роботи, і обидві далеко не дитячі. Механік і ІТ. І жодну з них я не можу зробити : відкрила ноут - і як в поговірці "дивлюсь в книгу - бачу фігу". Я не розумію маркування деталей, які знаю на пам'ять останні 20 років. Те саме з кодом - я не можу прочитати помилку програмера. А в загальному - я не хочу цк все робити. Я навіть дитину в школу не вожу, бо сіла за кермо - і не можу з двору виїхати, при умові, що за кермом я більше років, ніж на будівництві. Да просто заплести косу дитині - це для мене непідйомна справа. Я потім сідаю на диван і ледве дихаю. А до цього всього - за мною земля горіла так грубо кажучи, навіть після вставленого імплантанта в спину. Тобто, я була завжди активна і в русі. А оцей стан - це для мене каторга. Думок типу чимсь закинутися - немає, але і отаке положення справ мене не влаштовує. Звідси і моє питання : це тимчасово чи це на постійно так мою нервову систему за 2,5 роки спалило? Якщо тимчасово - то скільки це хоч приблизно. Якщо на постійно - то що порадите? Антидепресанти? Які? Але такі, щоб без отаких наслідків як після міксу налб+лір+гід+біфрен. Бо поради лікарів до добра мене не довели як показала практика, тому вам я вірю - а їм вже ні. Все ж таки це  форум зниження шкоди, а не зашивки в повну торбу. Мені просто треба бути в робочому стані, а не в стані овоча, яким я зараз є. З повагою пацани, прошу розуміння.

Мне заходили эсциталопрам и венлафаксин и вместе и соло. Отменял спокойно, но обязательно зайди в тему Антидепрессанты и наберись знаний. И надо понимать, что работать они начинают не раньше, чем через 3-4 недели, у меня и позже раскрывались бывало.
А вообще для восстановления я бы порекомендовал Гептрал уколы курс, от состояния печени очень сильно зависят все процессы в организме. Плюс у него есть и антидепрессивный небольшой эффект, скорее всё за счёт улучшения работы той же печени.
За підказку - дякую. Гептрал пошукаю, але наврядче знайду в уколах. Його і в таблетках то немає по аптеках, замовила вчора, чекаю. За антидепресанти вже читала. Я тут за ці два тижні, поки валяюсь, багато чого перечитала по всьому форуму. В мене ще лірика 300 в день  вісить. Ще цю дрянь треба переварити і викинути з життя, тому АД поцікавлюсь, але поки брати не буду. Не ризикну.
ІСЕ - теж моя тобі дяка. За все.

Goodboy

Налбуфин
Ответ #4427 - 13 Апр 2026, 09:30:05

Давно сюди не заходив, бачу тобі Артеміда моя порада з нефамом помогла?
На який час він знімає біль?

Дела плоти известны: это прелюбодеяние, блуд, нечистота, непотребство,
идолослужение, волшебство, вражда, ссоры, зависть, гнев, распри, разногласия, соблазны, ереси,
ненависть, убийство, пьянство, бесчинство и тому подобное. Предупреждаю вас, как и прежде предупреждал, что поступающие так Царства Божьего не наследуют

trezvui

Налбуфин
Ответ #4428 - 15 Апр 2026, 13:39:26

Эх налбич налбич куда же ты делся)
Осталась лишь боль и душевная пустота , возвращайся же родной!!!

Alek

Налбуфин
Ответ #4429 - 16 Апр 2026, 11:21:43

:offtopic:
За гептрал люто плюсую. Но☝очень желательно его имеенно капать, а не в/м.
10 дней капаешь, остальные 10 добиваешь таблетированной формой. Аскорбинка в/в капельно, в этот период приветствуется.
Если нет денег на гептрал - глутаргин 750 мг капельницы, а потом таблетками, в общем схема такая же только с глутаргином.
И конечно же диета.
О, это полезно про глутаргин. Очень хочу повторить опыт с гертралом, но дорогой он, гад. А чисто таблетки дешевле конечно, но без уколов вообще слабо действуют на порядок в сравнении с уколами по моему опыту. Жаль не умею капельницы ставить)

Артеміда

Налбуфин
Ответ #4430 - 17 Апр 2026, 23:47:54

Давно сюди не заходив, бачу тобі Артеміда моя порада з нефамом помогла?
На який час він знімає біль?
Не знімає. Давав передихнути з пару годин від того, як все викручувало.
Навіть не подивлюсь в його сторону ні при якому розкладі 😅

Alek

Налбуфин
Ответ #4431 - 18 Апр 2026, 18:47:31

Хирург в этом году прописал Аркоксию, НПВС таблетки, отличается тем, что действует почти сутки. Обезболивает примерно на уровне Дексалгина. Стоит нехило правда, 500 грн за 7 таблеток. Есть разные дозировки, 120 максимум меня обезболивает, конечно не полностью, это не морфин.
В тему снижения боли для кумарящихся с налба. Очень много я смотрю, как я, лечил боль этим налбиком, а теперь в торбе. А что делать я хз, НПВС даст мне внутреннее кровотечение, с язвой, та и здоровым людям его нельзя долго принимать. Вот чего таким делать, кодой снимать боль? Так там ещё быстрее желудок крякнет, чем от НПВС

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн
Налбуфин
Ответ #4432 - 18 Апр 2026, 20:23:21

Алекс, не пей не отбитый кодтерпин.
Придержуйся диеты. Не кури натощак.
Здоровья тебе, друг.
Все ☝мы этим здоровьем, расплачиваемся за кайф ..

Alek

Налбуфин
Ответ #4433 - 18 Апр 2026, 20:40:36

Спасибо за совет, друже! Ты тоже береги здоровье, оно пиздец дорогое.
Попробовали на днях с друганом отбить коду, короче с трёх пачек вообще еле-еле что-то почувствовал, ещё и так одну выпил не отбитую. Хотя так 4 пачки меня ушатывало, только желудок в торбу улетал. Может в потери много ушло.По ходу кода не моё.

Артеміда

Налбуфин
Ответ #4434 - 22 Апр 2026, 12:47:00

Хирург в этом году прописал Аркоксию, НПВС таблетки, отличается тем, что действует почти сутки. Обезболивает примерно на уровне Дексалгина. Стоит нехило правда, 500 грн за 7 таблеток. Есть разные дозировки, 120 максимум меня обезболивает, конечно не полностью, это не морфин.
В тему снижения боли для кумарящихся с налба. Очень много я смотрю, как я, лечил боль этим налбиком, а теперь в торбе. А что делать я хз, НПВС даст мне внутреннее кровотечение, с язвой, та и здоровым людям его нельзя долго принимать. Вот чего таким делать, кодой снимать боль? Так там ещё быстрее желудок крякнет, чем от НПВС
Нестероїдки всі без виключень сміло викидай на смітник, бо потім жкт виплюнеш. А зовсім жопа, коли летить в Тартар підшлункова. Вона одразу перестає виробляти інсулін і це тяжко відчувати саме через дію інших препаратів(лірика, налб, кода) . А коли вже стане ясно, що їй жопа - привіт діабет. Якщо вже без нестероїдок ніяк не обійтись - пити разом з омезом і хромом. Бо наслідки вживання нестероїдок дуже дорого вирівняти, а діабет - взагалі неможливо ліквідувати.

Opiyshnik

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сказали спасибо: 2930
  • Счастье: когда забываешь себя в каком либо бесцель
Налбуфин
Ответ #4435 - 22 Апр 2026, 12:59:55

Я так в своё время, за Трамадол говорил) кино блядь..

Жизнь — это усталость, растущая с каждым шагом.

Opiyshnik

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сказали спасибо: 2930
  • Счастье: когда забываешь себя в каком либо бесцель
Налбуфин
Ответ #4436 - 22 Апр 2026, 13:00:57

Алекс, не пей не отбитый кодтерпин.
Придержуйся диеты. Не кури натощак.
Здоровья тебе, друг.
Все ☝мы этим здоровьем, расплачиваемся за кайф ..

А что его ещё отбивать надо?)) Я за 10 лет жевания этой каки, один раз отбил

Жизнь — это усталость, растущая с каждым шагом.

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн
Налбуфин
Ответ #4437 - 22 Апр 2026, 13:37:36

Не пиши два поста подряд. Хочешь что-то добавить, жми "Изменить" и дописывай к уже имеющимуся своему сообщению.

Не знаю, я бiльш самую по тpiган Д.)

Артеміда

Налбуфин
Ответ #4438 - 22 Апр 2026, 13:47:21

Не пиши два поста подряд. Хочешь что-то добавить, жми "Изменить" и дописывай к уже имеющимуся своему сообщению.
Блін, як ти моє сонечко кругом встигаєш за нами всіма слідкувати? У тебе точно лише дві руки? 🤣
Я так в своё время, за Трамадол говорил) кино блядь..
Да ну нафіг. 😅

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн
Налбуфин
Ответ #4439 - 22 Апр 2026, 14:50:50

Да, две,светлый ангел с уставшими крыльями, - и обе правые)
Видишь, как здорово; раньше от твоих постов веяло тоской. Сейчас же ты на😂лайках.
Победитьь опиоид(налбуфин) не пересевв ни на что другое, многого стоит. Теперь ты стала чуточку сильнее. А пост эффекты, дело небольшого промежутка  времени. 🙏

Сказали спасибо: Salys, КАДИ83