enter
информационный проект снижения вреда

Автор Тема: Налбуфин  (Прочитано 764365 раз)

talana

• Молчун
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
Налбуфин
Ответ #4400 - 05 Апр 2026, 13:36:49

Спрыгиваю с налба. Есть фирменные колеса - парацетамол 500 + 30 кодеина. Есть смысл проглотить на ночь пару колёс чтоб поспать? Налб уменьшил до 3 амп на день.

Fm11

Налбуфин
Ответ #4401 - 05 Апр 2026, 14:17:29

Спрыгиваю с налба. Есть фирменные колеса - парацетамол 500 + 30 кодеина. Есть смысл проглотить на ночь пару колёс чтоб поспать? Налб уменьшил до 3 амп на день.
Смысл однозначно есть. Кодеин поможет в чем-то конечно но это не моя тема (налб, кода), так что дождись ответа "профессионала")). Но кодеин должен помочь, главное на него потом не присесть обо он поинтереснее налба как я понял.

Артеміда

Налбуфин
Ответ #4402 - 05 Апр 2026, 14:56:42

Ділюсь своїм : 300 лірики вранці і 300 ввечері + так само по 1 гідазепама 0.05го + Нефам якщо вже геть кожну кісточку виламувало. На шостий день мінус 150 лірики і мінус гідазепам взагалі. З завтра ще мінус 150 лірики десь на тиждень точно. Потім і лірику в мінус. Налба в цей період не було взагалі. А ще тут є окрема тема під назвою "перекумарка". Нам зараз модери втик дадуть за оффтоп? 😆

Артеміда

Налбуфин
Ответ #4403 - 05 Апр 2026, 14:58:45

Молодчина! Ты сейчас в самой опасной фазе, когда происходит много срывов. Переживши это! Через время организм восстановится. Безсилие это путь к восстановлению и его нужно пройти!
Так зриватись немає на чому😆 я навіть Кратома не знайшла

Сказали спасибо: I C E

Fm11

Налбуфин
Ответ #4404 - 05 Апр 2026, 15:16:01

Смотри на это как на плюс)

Junkie-A-Dandy

Налбуфин
Ответ #4405 - 05 Апр 2026, 15:49:45

Та лучше бы на кратоме перекумарилась 5 дней и забыла и про то и про то чем прегаболовая торбешня:)

Сказали спасибо: Solntse

Васька

Налбуфин
Ответ #4406 - 06 Апр 2026, 14:42:43

Вот вы советуете всякую хуйню.из собственного опыта,мне 50 лет,с 6класа уже бухал и трава,план, дальше больше.Метод с костылями не всем подходит, очень большой риск присесть на другое вещество,по моим расчетам,а я тут многое повидал,трезвится тут 4% едва ли наберётся,из бошки уже ничего не выкинешь,я уже не беру в расчет что у вас многое доступно,душок геноцида эти фарм компании внесли в нашу жизнь.тут ведь как посмотреть кратом такая вещь что на ней можно зависнуть,как и на лире кстати,но кратом нелегала,смотри вперёд,приемок с ним куча,могут и прикрыть или штраф ,короче у мусоров это бизнесом попахивает,но это все таки природа,побочек меньше, платы не горят как от лиры мрака нет,кумарит не долго, в общем тебе выбирать ,самая впечатлительная это на сухую, ремиссии мои были дольше,ибо костыль это как форточка такая себе,то есть башка то будет тебе рассказывать сей опыт как слезть с тяжелятины на легке,а хули посижу на гречке с недельку а потом отскочу на лире или кратоме,но статистика увы хуёвая.а не торчать мы не можем,вот спомнил с челябы Бро такой,но он нормальных наркотиков не пробовал жрал лиру, аптеку разную,у него трезвости лет 7или8,но он по ан двигается как и Пашка с челябы у того годишко трезвака,я вообще с ребы только видал с 8 до 11лет трезвухи,даже сиги курить бросили,я считаю что наркомания как ВИЧ не излечима,до смерти нам с этим жить и бороться

Сказали спасибо: Atkato, I C E

Junkie-A-Dandy

Налбуфин
Ответ #4407 - 06 Апр 2026, 15:31:15

Васька, я тебе просто расскажу 2 своих опыта с кратомом и несколько других, в том числе и налбуфин, кратом атипичный опиоид, им легко можно перекумаривать и не подсесть , со появляется только за месяц - два мега дозу, а так я с 3-4 пачек кодера за 5 дней слезал на 50 грамах Борнео и 50 рогатого зелёного, мой брат который на миксе налб + прега слез тоже за 100 грамм и был на одной преге 2 недели без со, если человек остаеться на кратоме это кайфожор которому ещё нужно торчать пока он не наторчиться, а смысл торчать на кратоме если он не прёт после опилок,? А прега прёт , она намного более наркогенная, ну это мое имхо , я уважаю все мнения, друг, но я за кратом а не за прегу, мой брат сидел на централе и ты хочешь верь хочешь нет его дозняк 30-40 х300 габаны в день, от скуки там разогнал и что он будет делать если не дай бог гайки м прегой как с налбом закрутят я хз....

Васька

Налбуфин
Ответ #4408 - 06 Апр 2026, 16:10:35

Я топлю всегда за природу и буду топить,если честно то я жалею что познакомился с аптекой, полусинтетика полученная с природы,гер,кокс,грибы,шмаль,да дохера чё бог создал в мире, уже готовый эталонный продукт,либо доведеный человеком до  совершенства, эталоном блядь,а не голимая химоза с которой хуй слезешь,от которой мозг плавится,платы горят

Сказали спасибо: Junkie-A-Dandy

Артеміда

Налбуфин
Ответ #4409 - 07 Апр 2026, 10:42:17

Я подивлюсь на плюс, коли взагалі без хімії буду. А поки що це третина шляху.

I C E

• Глобальный модератор
  • Старожил
  • Онлайн Онлайн
  • Сказали спасибо: 15022
  • Не бывает безвыходных ситуаций.
Налбуфин
Ответ #4410 - 07 Апр 2026, 15:12:37

Парацетамол нужно отбить, очень вреден он. Ну или Пей вместе с АЦЦ, он должен его нейтрализовать.

Ад и рай устроены одинаково. Разница — внутри нас...

Артеміда

Налбуфин
Ответ #4411 - 10 Апр 2026, 09:24:24

Всім привіт. У мене є питання : через скільки часу в основному попускає стан "я ніхера не можу зібрати себе до купи і змусити щось робити"? Третій тиждень сили на нулі взагалі. Як довго протримається цей стан? Чи реально його взагалі виправити, чи я до скону свого віку буду ледве з кроваті вставати?

Fm11

Налбуфин
Ответ #4412 - 10 Апр 2026, 10:06:34

Я не спец по спрыжкам но например у бупренорфина постабстинентный синдром может и до полугода быть (лично  не проверял). В случае с налбуфином предполагаю что до месяца после спрыжки может тянуться. Лучше дождаться кто точно это знает.

Сказали спасибо: Alek

Gnom

Налбуфин
Ответ #4413 - 10 Апр 2026, 10:28:25

Кумар и не более,от налба ,2 дня МАКСИМУМ на чистую
Фентанил после налба,первые дни залипое,остальные торч на нём

Ormor

Налбуфин
Ответ #4414 - 10 Апр 2026, 10:47:56

Зараз той самий шлях проходжу що і ви. І сценарій схожий, на вечір брав лірику 150мг (зараз вже день 3-4 не приймаю), ранок починаю або з нефаму 2мл, або демидрол, особих ефектів я не відчуваю і це найбільше дратує, бо мозок ж бачить знакомі картинки, але нічого після не відбувається. Теж постійно зранку не можу зібратись, і здається що це вже назавжди, хоча якщо ви довго вживали, в мене близько 3 років, то навіть Налб , хто би що не говорив про те шо він безпонтовий, приносить нормальні такі зміни в голові і в сприйнятті життя. Теж надіюсь що час буде йти і сформуються нові нейронні звʼязки, а поки да, життя дуже пусте, а ті приємні моменти шо є дуже слабко відчуваються.

Ormor

Налбуфин
Ответ #4415 - 10 Апр 2026, 10:55:47

Також страшно якось усвідомлювати що це не я з нього свідомо спригнув, а з цим препаратом просто серйозно гайки закрутили, і останні місяці вкрай важко було шукати його, і на разі в мене всі варіанти які були доступні вичерпані, так само розумію, що якщо появиться можливість то знов вколю, хоча розумію що нема з тим ніякого життя і майбутнього, так в свій час з трамадолом, да і взагалі зі всіма рецептурними препаратами було, тому то неминуча історія. Зараз ще буває голова фантазує собі варіанти знайти лікаря який писатиме мені рецепти за бабки, але знов ж таки, і скільки це продовжуватиметься? Рано чи пізно або лікаря закрутять, або ще жорсткіше сам препарат контролюватимуть, і потім знов проживати все наново. Якісь такі думки на 3-ьому 4-тому тижні без налба, зникла вроді оця майже інстинктивна «дістати вже любою ціною», але все рівно ще мозок блукає в таких думках, хоча вже і є усвідомлення, що це дорога в нікуди. Якось так, сподіваюсь Артеміда теж щось відгукнеться з того що писав і якось легше буде той час перейти, так само надіюсь на полегшення і для себе.

Martin2702

• Молчун
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
Налбуфин
Ответ #4416 - 10 Апр 2026, 14:37:00

Всем привет! 9 лет на налбе. Все началось с невыносимой боли после удаления зуба. Сперва по одной ампуле в день, а через время дошло до 10 в сутки. А потом один раз врач ушла в отпуск и с утра пошел такой СО, что хоть на стены лезь... С июня прошлого года потихоньку вводилась лесенка 10, 9, 8, 7, 6, 5... по 4 почти месяц, З, 2, 1... Одна ампула в день по 0.2 мл на 5 приемов и вот 22 марта были последние 0,2.

Артеміда

Налбуфин
Ответ #4417 - 10 Апр 2026, 20:32:13

Також страшно якось усвідомлювати що це не я з нього свідомо спригнув, а з цим препаратом просто серйозно гайки закрутили, і останні місяці вкрай важко було шукати його, і на разі в мене всі варіанти які були доступні вичерпані, так само розумію, що якщо появиться можливість то знов вколю, хоча розумію що нема з тим ніякого життя і майбутнього, так в свій час з трамадолом, да і взагалі зі всіма рецептурними препаратами було, тому то неминуча історія. Зараз ще буває голова фантазує собі варіанти знайти лікаря який писатиме мені рецепти за бабки, але знов ж таки, і скільки це продовжуватиметься? Рано чи пізно або лікаря закрутять, або ще жорсткіше сам препарат контролюватимуть, і потім знов проживати все наново. Якісь такі думки на 3-ьому 4-тому тижні без налба, зникла вроді оця майже інстинктивна «дістати вже любою ціною», але все рівно ще мозок блукає в таких думках, хоча вже і є усвідомлення, що це дорога в нікуди. Якось так, сподіваюсь Артеміда теж щось відгукнеться з того що писав і якось легше буде той час перейти, так само надіюсь на полегшення і для себе.
Я з нього злізла свідомо. Я і потрапила в цю пастку випадково. У мене мікс був з 4х препаратів. І виписали мені їх лікарі. Зараз у мене ціль повернути своє життя на звичний мені ритм - все на льоту. Я така була без міксу до операції, я такою намагалася стати після імплантанта, і я такою хочу стати після цього йобаного міксу. Це все мій пройоб, що я сюди прийшла лише тоді, коли вже жопа повна. А треба було сюди йти ще до того, як отримала призначення лікаря. З повагою.

Кумар и не более,от налба ,2 дня МАКСИМУМ на чистую
Фентанил после налба,первые дни залипое,остальные торч на нём
Не кумар. Це вже не кумар мене мучить. А депрес. Повна апатія до всього. Ламало десь тиждень, а не 2 дні. Я ніколи нічого не вживала, навіть алкоголь рідко, бо я майже завжди за кермом. Може тому у мене не все, і не так як у решти чи більшості людей, які з цим стикнулися. І це я не жаліюсь. Хулі жалітись? Мій пройоб, що я сліпо повірила рецептам лікаря, не перевіривши джерела на наявність компетентних думок з приводу цих 4х препаратів, які мені виписали. Я просто хочу знати, чи є ще люди з такою ж проблемою - повною апатією і повною відсутністю сил щось робити. Якщо є - то що вони роблять, щоб позбавитися цього стану. Чи може просто час потрібно, щоб все вийшло. То скільки це? Бо в мене робота, дві роботи, і обидві далеко не дитячі. Механік і ІТ. І жодну з них я не можу зробити : відкрила ноут - і як в поговірці "дивлюсь в книгу - бачу фігу". Я не розумію маркування деталей, які знаю на пам'ять останні 20 років. Те саме з кодом - я не можу прочитати помилку програмера. А в загальному - я не хочу цк все робити. Я навіть дитину в школу не вожу, бо сіла за кермо - і не можу з двору виїхати, при умові, що за кермом я більше років, ніж на будівництві. Да просто заплести косу дитині - це для мене непідйомна справа. Я потім сідаю на диван і ледве дихаю. А до цього всього - за мною земля горіла так грубо кажучи, навіть після вставленого імплантанта в спину. Тобто, я була завжди активна і в русі. А оцей стан - це для мене каторга. Думок типу чимсь закинутися - немає, але і отаке положення справ мене не влаштовує. Звідси і моє питання : це тимчасово чи це на постійно так мою нервову систему за 2,5 роки спалило? Якщо тимчасово - то скільки це хоч приблизно. Якщо на постійно - то що порадите? Антидепресанти? Які? Але такі, щоб без отаких наслідків як після міксу налб+лір+гід+біфрен. Бо поради лікарів до добра мене не довели як показала практика, тому вам я вірю - а їм вже ні. Все ж таки це  форум зниження шкоди, а не зашивки в повну торбу. Мені просто треба бути в робочому стані, а не в стані овоча, яким я зараз є. З повагою пацани, прошу розуміння.

« Правка: 10 Апр 2026, 20:44:07 от izabella »

Martin2702

• Молчун
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
Налбуфин
Ответ #4418 - 10 Апр 2026, 23:47:06

К сожалению, не знаю что подсказать. У меня стаж налба был 9 лет. Прошло уже три недели. Мыслей о нем вообще нет. Что спасало от ватных ног и полной немощи: первая неделя - кратом плюс пятирчатка и на ночь 75 лиры - сон как у младенца. Вторая неделя - только лира 75 утром и 75 на ночь. Третья неделя сейчас - делю суточную дозу лиры 150 на три приема. Работа каждый день.

Ormor

Налбуфин
Ответ #4419 - 11 Апр 2026, 09:22:33

Мені спорт допомагає, принаймні тричі в тиждень я можу після спорту почувати себе як раніше. Але як я розумію ви з травмою, то це вам не дуже підійде. Як на мене, то зараз чудовий час шось нове в житті почати як хоббі, але знов ж таки не знаю вашу ситуацію, то не знати чи у вас на це час буде. Головне що для себе зрозумів, то варто все ж робити те що маєш саме через силу, бо якось особливого натхнення не дочекаєшся. Особливо якщо від вас люди, дитина залежать. Типу головне почати а далі в процесі забуваєш трохи за то.