Это пурий а метадона там почти нетуМед только вот с чем намешан не знаю. С чем они могут мешать вот это не понимаю. Я все кайфы видел что бы знать что и как прет, оно это мед прям короткого действия будтоДобрый вечер всем. Вопрос . Покупаю мед у таджиков, белый порошок с незначительным количеством камней, по силе слабый. Когда отпускает пан ческая атака сердце сжимает состояние будто мефедрон отпустил, и отпускает через час полтора приходится до гонятся , что это ? Что подмешиваютНикого не смутило, что это вовсе не мёд?
|
- Добро пожаловать, Гость! 18 Сен 2026, 19:49:15
Тема: Метадон. (Прочитано 1261036 раз)
Petrik
- Местный

Оффлайн- Сообщений: 536
- Сказали спасибо: 283
-
Eugene77
- Местный

Онлайн- Сообщений: 305
- Сказали спасибо: 180

-
Есть магазины которые торгуют всем:и гером и медом и мефом.мб при фасовке че перемудрили,а модет кур рыло пилит,мед отсыпает,а какой херней бодяжит.щас же не из рук в руки,кому предьявишь?
Мафиозник
- Старожил

Оффлайн- Сообщений: 2735
- Сказали спасибо: 2858

- Just a dude
-
Пиши модерам, им тоже невыгодно, чтобы куры клевали, а клиенты искали альтернативы. Ну или отзывы, короче доноси такую информацию. Курицу они быстро общипают.
PREGABALIN
- Старожил

Оффлайн- Сообщений: 842
- Сказали спасибо: 188

- Forever young-
-
Это в нашем городе такой, в соседнем вот это мед, и он хотя к концу 2 дня начинает кумарить ты либо поспишь часа 3 или нет вообще. Хрен знает что это такое, доза маленькая 300 трама 600 преги не помогли уснуть
Eugene77
- Местный

Онлайн- Сообщений: 305
- Сказали спасибо: 180

-
Прегабалин ты же с рф вроде?
PREGABALIN
- Старожил

Оффлайн- Сообщений: 842
- Сказали спасибо: 188

- Forever young-
-
Даэ
Саныч
- Местный

Оффлайн- Сообщений: 481
- Сказали спасибо: 245

-
Помню мне гречневый барыжка году в 22м писал типа ща мёд появится украинский, так думаю что заводы для зпт которые работали сейчас хуярят мёд для рф
Ormor
- Неофит

Оффлайн- Сообщений: 31
- Сказали спасибо: 7
-
Доброго всім, підкажіть по темі, бачу в своєму місті час від часу блістери від метадону, як я розумію це на ЗПТ хто стоїть получає, бо не бачив щоб в інтернеті його продавали блістерами, продають «вуличний». Хто що підкаже які варіанти такий 1 блістер дістати?
Goodboy
- Старожил

Оффлайн- Сообщений: 691
- Сказали спасибо: 321

-
Доброго всім, підкажіть по темі, бачу в своєму місті час від часу блістери від метадону, як я розумію це на ЗПТ хто стоїть получає, бо не бачив щоб в інтернеті його продавали блістерами, продають «вуличний». Хто що підкаже які варіанти такий 1 блістер дістати?В якому ти місті живеш?
Loon
- Администратор
- Старожил

Оффлайн- Сообщений: 864
- Сказали спасибо: 933

-
Доброго всім, підкажіть по темі, бачу в своєму місті час від часу блістери від метадону, як я розумію це на ЗПТ хто стоїть получає, бо не бачив щоб в інтернеті його продавали блістерами, продають «вуличний». Хто що підкаже які варіанти такий 1 блістер дістати?как раз таки уличного в продаже очень мало, в ходу програмный метадон на черном рынке
Ormor
- Неофит

-
Друже, зараз Конотоп-Кролевець-Шостка. Як мені кажеться, то тут якщо і хтось банчить такими препаратами то нада знати конкретних людей і це з рук в руки.
Loon
- Администратор
- Старожил

-
Друже, зараз Конотоп-Кролевець-Шостка. Як мені кажеться, то тут якщо і хтось банчить такими препаратами то нада знати конкретних людей і це з рук в руки.У всіх ціх населених пунктах є кабінети ЗПТ, ну були так точно. Там де є програма, є й несуни чи бариги.
Ormor
- Неофит

-
Воно то да, але знов ж таки вони на стовпах обʼяви не вішають, та і походу працюють з тою самою клієнтурою з рук в руки. Якщо не був ніколи частиною цього, то і просто так номер бариги ніхто не дасть. Залишається лише кода, і то в Конотопі толком ніде не візьмеш щоб на постійній основі. А опіушного тепла перед сном особливо осінню часто дуже бракує(
Loon
- Администратор
- Старожил

-
Воно то да, але знов ж таки вони на стовпах обʼяви не вішають, та і походу працюють з тою самою клієнтурою з рук в руки. Якщо не був ніколи частиною цього, то і просто так номер бариги ніхто не дасть. Залишається лише кода, і то в Конотопі толком ніде не візьмеш щоб на постійній основі. А опіушного тепла перед сном особливо осінню часто дуже бракує(Не понимаю что вам надо, встать на программу? Тогда звоните на горячую линию по зпт и спрашивайте адреса сайтов, номер есть в гугле. Найти барыгу? Это не у нас на площадке.
Azove
- Неофит

Оффлайн- Сообщений: 27
- Сказали спасибо: 16
- Не реанимировать!
-
Здрастуйте. Если я давно употребляю лирику, сейчас доза 600 мг. Последние 2 месяца параллельно метал употребляю в/в. Если я уберу метал, и подниму лирику до 900 - 1200 мг, лирика купирует СО от мёда?
Буду благодарен за ответ. Ищу помощи 🙏🏻
Буду благодарен за ответ. Ищу помощи 🙏🏻
I C E
- Глобальный модератор
- Старожил

Оффлайн- Сообщений: 7137
- Сказали спасибо: 15866

- Не бывает безвыходных ситуаций.
-
Купирует, но совсем-совсем слабо. Сделай хотя бы перерыв с прегабалином, перед тем как метал бросать.
Goodboy
- Старожил

Оффлайн- Сообщений: 691
- Сказали спасибо: 321

-
Друже, зараз Конотоп-Кролевець-Шостка. Як мені кажеться, то тут якщо і хтось банчить такими препаратами то нада знати конкретних людей і це з рук в руки.Ну я тобі підкажу дивись пишеш в гуглі
Конотоп заміна підтримуюча терапія
Кролевець замісна підтримуюча терапія
Шостка замісна підтримуюча терапія
І там тобі покажуть адресу зазвичай це буде лікарня і навіть номер і телефон узнаєш де це є і йдеш туди І день коли треба йти це Пятниця бо на вихідні дають усім і тим хто бере на тиждень і тим хто ходить туди кожен день мусиж бути ти там о 8:30 бо препарат зазвичай видають на з 9:00 до 11:00 і там ти зустрінеш наркозалежних їх зазвичай там стоїть від 30 до 80 людей в таких містах.Готуєш гроші зазвичай таблетка метадону 25 мг коштує 100 грн і все там знайдуться ті хто продадуть.
Але так як форум у нас для зниження шкоди то мушу тебе попередити що якщо залізеш у метадонову торбу то абстиненція буде місяць мінімум і кодеїн діяти не буде 2 тижні бо метадон при постійному вживанні блокує опіатні рецептори якщо у торбі.Ну якщо десь раз у 10-15 днів їсти 25 мг то не заблокує.Отож тобі вирішувати.