Ормор,Не пиши два поста подряд. Хочешь что-то добавить, жми "Изменить" и дописывай к уже имеющимуся своему сообщению.
|
- Добро пожаловать, Гость!20 Апр 2026, 08:48:43
- Форум Снижения Вреда »
- ВЕЩЕСТВА И СПОСОБЫ »
- Опиаты (Героин, Морфий...) (Модераторы: Молодость, Opiyshnik) »
- Налбуфин
Тема: Налбуфин (Прочитано 763345 раз)
I C E
- Глобальный модератор
- Старожил

Оффлайн- Сообщений: 6475
- Сказали спасибо: 14970

- Не бывает безвыходных ситуаций.
-
Ormor
- Неофит

Оффлайн- Сообщений: 24
- Сказали спасибо: 7
-
Зрозумів, перепрошую.
Alek
- Старожил

Оффлайн- Сообщений: 652
- Сказали спасибо: 112

-
Мне заходили эсциталопрам и венлафаксин и вместе и соло. Отменял спокойно, но обязательно зайди в тему Антидепрессанты и наберись знаний. И надо понимать, что работать они начинают не раньше, чем через 3-4 недели, у меня и позже раскрывались бывало.Також страшно якось усвідомлювати що це не я з нього свідомо спригнув, а з цим препаратом просто серйозно гайки закрутили, і останні місяці вкрай важко було шукати його, і на разі в мене всі варіанти які були доступні вичерпані, так само розумію, що якщо появиться можливість то знов вколю, хоча розумію що нема з тим ніякого життя і майбутнього, так в свій час з трамадолом, да і взагалі зі всіма рецептурними препаратами було, тому то неминуча історія. Зараз ще буває голова фантазує собі варіанти знайти лікаря який писатиме мені рецепти за бабки, але знов ж таки, і скільки це продовжуватиметься? Рано чи пізно або лікаря закрутять, або ще жорсткіше сам препарат контролюватимуть, і потім знов проживати все наново. Якісь такі думки на 3-ьому 4-тому тижні без налба, зникла вроді оця майже інстинктивна «дістати вже любою ціною», але все рівно ще мозок блукає в таких думках, хоча вже і є усвідомлення, що це дорога в нікуди. Якось так, сподіваюсь Артеміда теж щось відгукнеться з того що писав і якось легше буде той час перейти, так само надіюсь на полегшення і для себе.Я з нього злізла свідомо. Я і потрапила в цю пастку випадково. У мене мікс був з 4х препаратів. І виписали мені їх лікарі. Зараз у мене ціль повернути своє життя на звичний мені ритм - все на льоту. Я така була без міксу до операції, я такою намагалася стати після імплантанта, і я такою хочу стати після цього йобаного міксу. Це все мій пройоб, що я сюди прийшла лише тоді, коли вже жопа повна. А треба було сюди йти ще до того, як отримала призначення лікаря. З повагою.Не кумар. Це вже не кумар мене мучить. А депрес. Повна апатія до всього. Ламало десь тиждень, а не 2 дні. Я ніколи нічого не вживала, навіть алкоголь рідко, бо я майже завжди за кермом. Може тому у мене не все, і не так як у решти чи більшості людей, які з цим стикнулися. І це я не жаліюсь. Хулі жалітись? Мій пройоб, що я сліпо повірила рецептам лікаря, не перевіривши джерела на наявність компетентних думок з приводу цих 4х препаратів, які мені виписали. Я просто хочу знати, чи є ще люди з такою ж проблемою - повною апатією і повною відсутністю сил щось робити. Якщо є - то що вони роблять, щоб позбавитися цього стану. Чи може просто час потрібно, щоб все вийшло. То скільки це? Бо в мене робота, дві роботи, і обидві далеко не дитячі. Механік і ІТ. І жодну з них я не можу зробити : відкрила ноут - і як в поговірці "дивлюсь в книгу - бачу фігу". Я не розумію маркування деталей, які знаю на пам'ять останні 20 років. Те саме з кодом - я не можу прочитати помилку програмера. А в загальному - я не хочу цк все робити. Я навіть дитину в школу не вожу, бо сіла за кермо - і не можу з двору виїхати, при умові, що за кермом я більше років, ніж на будівництві. Да просто заплести косу дитині - це для мене непідйомна справа. Я потім сідаю на диван і ледве дихаю. А до цього всього - за мною земля горіла так грубо кажучи, навіть після вставленого імплантанта в спину. Тобто, я була завжди активна і в русі. А оцей стан - це для мене каторга. Думок типу чимсь закинутися - немає, але і отаке положення справ мене не влаштовує. Звідси і моє питання : це тимчасово чи це на постійно так мою нервову систему за 2,5 роки спалило? Якщо тимчасово - то скільки це хоч приблизно. Якщо на постійно - то що порадите? Антидепресанти? Які? Але такі, щоб без отаких наслідків як після міксу налб+лір+гід+біфрен. Бо поради лікарів до добра мене не довели як показала практика, тому вам я вірю - а їм вже ні. Все ж таки це форум зниження шкоди, а не зашивки в повну торбу. Мені просто треба бути в робочому стані, а не в стані овоча, яким я зараз є. З повагою пацани, прошу розуміння.
Кумар и не более,от налба ,2 дня МАКСИМУМ на чистую
Фентанил после налба,первые дни залипое,остальные торч на нём
А вообще для восстановления я бы порекомендовал Гептрал уколы курс, от состояния печени очень сильно зависят все процессы в организме. Плюс у него есть и антидепрессивный небольшой эффект, скорее всё за счёт улучшения работы той же печени.
I C E
- Глобальный модератор
- Старожил

-

За гептрал люто плюсую. Но☝очень желательно его имеенно капать, а не в/м.
10 дней капаешь, остальные 10 добиваешь таблетированной формой. Аскорбинка в/в капельно, в этот период приветствуется.
Если нет денег на гептрал - глутаргин 750 мг капельницы, а потом таблетками, в общем схема такая же только с глутаргином.
И конечно же диета.
Martin2702
- Молчун

Оффлайн- Сообщений: 3
-
Все анализы свежие и давние в абсолютной норме - печеночные пробы, общий анализ крови, мочи и прочие. Пью витамины и железо, магний на ночь как Отче наш. Голова перестала болеть. Но все эти годы налб вводился подкожно. Может с этим связано...
А як зі здоровʼям загалом? От типу мені дивно що я на разі не відчуваю якихось наслідків, не вірю що 3 роки з дня в день і це без проблем з печінкою чи шлунком. В будь-якому випадку пʼю вітамінний комплекс зараз.
Артеміда
- Неофит

Оффлайн- Сообщений: 64
- Сказали спасибо: 23

-
За підказку - дякую. Гептрал пошукаю, але наврядче знайду в уколах. Його і в таблетках то немає по аптеках, замовила вчора, чекаю. За антидепресанти вже читала. Я тут за ці два тижні, поки валяюсь, багато чого перечитала по всьому форуму. В мене ще лірика 300 в день вісить. Ще цю дрянь треба переварити і викинути з життя, тому АД поцікавлюсь, але поки брати не буду. Не ризикну.Мне заходили эсциталопрам и венлафаксин и вместе и соло. Отменял спокойно, но обязательно зайди в тему Антидепрессанты и наберись знаний. И надо понимать, что работать они начинают не раньше, чем через 3-4 недели, у меня и позже раскрывались бывало.Також страшно якось усвідомлювати що це не я з нього свідомо спригнув, а з цим препаратом просто серйозно гайки закрутили, і останні місяці вкрай важко було шукати його, і на разі в мене всі варіанти які були доступні вичерпані, так само розумію, що якщо появиться можливість то знов вколю, хоча розумію що нема з тим ніякого життя і майбутнього, так в свій час з трамадолом, да і взагалі зі всіма рецептурними препаратами було, тому то неминуча історія. Зараз ще буває голова фантазує собі варіанти знайти лікаря який писатиме мені рецепти за бабки, але знов ж таки, і скільки це продовжуватиметься? Рано чи пізно або лікаря закрутять, або ще жорсткіше сам препарат контролюватимуть, і потім знов проживати все наново. Якісь такі думки на 3-ьому 4-тому тижні без налба, зникла вроді оця майже інстинктивна «дістати вже любою ціною», але все рівно ще мозок блукає в таких думках, хоча вже і є усвідомлення, що це дорога в нікуди. Якось так, сподіваюсь Артеміда теж щось відгукнеться з того що писав і якось легше буде той час перейти, так само надіюсь на полегшення і для себе.Я з нього злізла свідомо. Я і потрапила в цю пастку випадково. У мене мікс був з 4х препаратів. І виписали мені їх лікарі. Зараз у мене ціль повернути своє життя на звичний мені ритм - все на льоту. Я така була без міксу до операції, я такою намагалася стати після імплантанта, і я такою хочу стати після цього йобаного міксу. Це все мій пройоб, що я сюди прийшла лише тоді, коли вже жопа повна. А треба було сюди йти ще до того, як отримала призначення лікаря. З повагою.Не кумар. Це вже не кумар мене мучить. А депрес. Повна апатія до всього. Ламало десь тиждень, а не 2 дні. Я ніколи нічого не вживала, навіть алкоголь рідко, бо я майже завжди за кермом. Може тому у мене не все, і не так як у решти чи більшості людей, які з цим стикнулися. І це я не жаліюсь. Хулі жалітись? Мій пройоб, що я сліпо повірила рецептам лікаря, не перевіривши джерела на наявність компетентних думок з приводу цих 4х препаратів, які мені виписали. Я просто хочу знати, чи є ще люди з такою ж проблемою - повною апатією і повною відсутністю сил щось робити. Якщо є - то що вони роблять, щоб позбавитися цього стану. Чи може просто час потрібно, щоб все вийшло. То скільки це? Бо в мене робота, дві роботи, і обидві далеко не дитячі. Механік і ІТ. І жодну з них я не можу зробити : відкрила ноут - і як в поговірці "дивлюсь в книгу - бачу фігу". Я не розумію маркування деталей, які знаю на пам'ять останні 20 років. Те саме з кодом - я не можу прочитати помилку програмера. А в загальному - я не хочу цк все робити. Я навіть дитину в школу не вожу, бо сіла за кермо - і не можу з двору виїхати, при умові, що за кермом я більше років, ніж на будівництві. Да просто заплести косу дитині - це для мене непідйомна справа. Я потім сідаю на диван і ледве дихаю. А до цього всього - за мною земля горіла так грубо кажучи, навіть після вставленого імплантанта в спину. Тобто, я була завжди активна і в русі. А оцей стан - це для мене каторга. Думок типу чимсь закинутися - немає, але і отаке положення справ мене не влаштовує. Звідси і моє питання : це тимчасово чи це на постійно так мою нервову систему за 2,5 роки спалило? Якщо тимчасово - то скільки це хоч приблизно. Якщо на постійно - то що порадите? Антидепресанти? Які? Але такі, щоб без отаких наслідків як після міксу налб+лір+гід+біфрен. Бо поради лікарів до добра мене не довели як показала практика, тому вам я вірю - а їм вже ні. Все ж таки це форум зниження шкоди, а не зашивки в повну торбу. Мені просто треба бути в робочому стані, а не в стані овоча, яким я зараз є. З повагою пацани, прошу розуміння.
Кумар и не более,от налба ,2 дня МАКСИМУМ на чистую
Фентанил после налба,первые дни залипое,остальные торч на нём
А вообще для восстановления я бы порекомендовал Гептрал уколы курс, от состояния печени очень сильно зависят все процессы в организме. Плюс у него есть и антидепрессивный небольшой эффект, скорее всё за счёт улучшения работы той же печени.
ІСЕ - теж моя тобі дяка. За все.
Goodboy
- Старожил

Оффлайн- Сообщений: 617
- Сказали спасибо: 273

-
Давно сюди не заходив, бачу тобі Артеміда моя порада з нефамом помогла?
На який час він знімає біль?
trezvui
- Местный

Онлайн- Сообщений: 566
- Сказали спасибо: 216
-
Эх налбич налбич куда же ты делся)
Осталась лишь боль и душевная пустота , возвращайся же родной!!!
Alek
- Старожил

-
О, это полезно про глутаргин. Очень хочу повторить опыт с гертралом, но дорогой он, гад. А чисто таблетки дешевле конечно, но без уколов вообще слабо действуют на порядок в сравнении с уколами по моему опыту. Жаль не умею капельницы ставить)
За гептрал люто плюсую. Но☝очень желательно его имеенно капать, а не в/м.
10 дней капаешь, остальные 10 добиваешь таблетированной формой. Аскорбинка в/в капельно, в этот период приветствуется.
Если нет денег на гептрал - глутаргин 750 мг капельницы, а потом таблетками, в общем схема такая же только с глутаргином.
И конечно же диета.
Артеміда
- Неофит

Оффлайн- Сообщений: 64
- Сказали спасибо: 23

-
Давно сюди не заходив, бачу тобі Артеміда моя порада з нефамом помогла?Не знімає. Давав передихнути з пару годин від того, як все викручувало.
Эх налбич налбич куда же ты делся)Навіть не подивлюсь в його сторону ні при якому розкладі 😅
Alek
- Старожил

-
Хирург в этом году прописал Аркоксию, НПВС таблетки, отличается тем, что действует почти сутки. Обезболивает примерно на уровне Дексалгина. Стоит нехило правда, 500 грн за 7 таблеток. Есть разные дозировки, 120 максимум меня обезболивает, конечно не полностью, это не морфин.
В тему снижения боли для кумарящихся с налба. Очень много я смотрю, как я, лечил боль этим налбиком, а теперь в торбе. А что делать я хз, НПВС даст мне внутреннее кровотечение, с язвой, та и здоровым людям его нельзя долго принимать. Вот чего таким делать, кодой снимать боль? Так там ещё быстрее желудок крякнет, чем от НПВС
В тему снижения боли для кумарящихся с налба. Очень много я смотрю, как я, лечил боль этим налбиком, а теперь в торбе. А что делать я хз, НПВС даст мне внутреннее кровотечение, с язвой, та и здоровым людям его нельзя долго принимать. Вот чего таким делать, кодой снимать боль? Так там ещё быстрее желудок крякнет, чем от НПВС
I C E
- Глобальный модератор
- Старожил

-
Алекс, не пей не отбитый кодтерпин.
Придержуйся диеты. Не кури натощак.
Здоровья тебе, друг.
Все ☝мы этим здоровьем, расплачиваемся за кайф ..
Придержуйся диеты. Не кури натощак.
Здоровья тебе, друг.
Все ☝мы этим здоровьем, расплачиваемся за кайф ..
Alek
- Старожил

-
Спасибо за совет, друже! Ты тоже береги здоровье, оно пиздец дорогое.
Попробовали на днях с друганом отбить коду, короче с трёх пачек вообще еле-еле что-то почувствовал, ещё и так одну выпил не отбитую. Хотя так 4 пачки меня ушатывало, только желудок в торбу улетал. Может в потери много ушло.По ходу кода не моё.
Попробовали на днях с друганом отбить коду, короче с трёх пачек вообще еле-еле что-то почувствовал, ещё и так одну выпил не отбитую. Хотя так 4 пачки меня ушатывало, только желудок в торбу улетал. Может в потери много ушло.По ходу кода не моё.
- Форум Снижения Вреда »
- ВЕЩЕСТВА И СПОСОБЫ »
- Опиаты (Героин, Морфий...) (Модераторы: Молодость, Opiyshnik) »
- Налбуфин